Παιδικά εφηβικά έπιπλα, 2 καταπληκτικές προσφορές! Η ανάγκη αγοράς για παιδικό, εφηβικό γραφείο και κρεβάτι μπορεί να σας απασχολεί. Εμείς σας προτείνουμε να δείτε τις 2 καταπληκτικές φτηνές και οικονομικές προτάσεις που βρήκαμε για ένα ολοκληρωμένο παιδικό-εφηβικό δωμάτιο. Είναι Ελληνικής σχεδίασης της διακοσμήτριας Ε.Βλαχάκη ελληνικό προιόν.

Προσφορά παιδικό-εφηβικό δωμάτιο 1:

Ολοκληρωμένο μοντέρνο παιδικό-εφηβικό δωμάτιο με έπιπλα σε φυσικό χρώμα ξύλου συνδυασμένο με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα. Το δωμάτιο περιλαμβάνει: Μονό παιδικό κρεβάτι 100x205cm, μεγάλο παιδικό-εφηβικό γραφείο 60/120, εξωτερική  συρταριέρα 3 (συρτάρια) 45/45/56, κόκκινα επιτοίχια ράφια-ραφιέρα (2 ράφια επιτοιχια μήκους 120 /22 βάθος) συνδυασμένο με ένα μοντέρνο επιτοίχιο φωτιστικό με χρώμα. Το γραφείο με τα ράφια παίζει με τους όγκους & την διακριτική επιφάνεια των τοίχων δημιουργώντας ογκομετρικές εναλλαγές και μια ανάγλυφη εικόνα του χώρου. Ένας χώρος δημιουργικός & χρηστικός χωρίς περιορισμούς & δεσμεύσεις. Το κόστος όλων των παραπάνω επίπλων (παιδικό-εφηβικό γραφείο, παιδικό-εφηβικό-κρεβάτι, ράφια)  είναι στην τιμή 570euro (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς εντός Αττικής, τα έξοδα τοποθέτησης και το ΦΠΑ). Το τελικό ποσό 570 euro. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής χρωμάτων.

Προσφορά παιδικό-εφηβικό δωμάτιο  (αφορά μόνο το μονό παιδικό εφηβικό κρεβάτι):

Ελληνικό παιδικό κρεβάτι ειδικής σχεδίασης,  της διακοσμήτριας  Ε. Βλαχάκη είναι ελληνικής κατασκευής. Οικονομικό παιδικό εφηβικό κρεβάτι, προσφοράς, το οποίο διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Ξεχωρίζει για την Ποιότητα – Αντοχή – Design.  Το μοντέρνο  Μονό κρεβάτι, στο φυσικό χρώμα ξύλου 100x205cm μπορείτε να αποκτήσετε με ένα τηλέφώνημα στο 210 6852770 ( όπου τα έξοδα μεταφοράς εντός Αττικής, τα έξοδα τοποθέτησης και το ΦΠΑ συμπεριλαμβάνονατι στην τιμή).

‘Oλα τα παρπάνω έπιπλα μπορείτε να τα βρείτε και να τα παραγγείλετε από το κατάστημα  Systema di cucina-Aριστοτέλους 89, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6852770.