H ελληνική εταιρεία ΜDesign εδώ και χρόνια κατασκευάζει  παιδικά έπιπλα με σκοπό να προσφέρει στο παιδικό και εφηβικό δωμάτιο  χαλάρωση, ξεγνοιασιά, λειτουργική κίνηση, δημιουργία ονείρων αλλά και όμορφων αναμνήσεων…Ιδέες, χρώμα, design… είναι το μότο και συνθέτουν το όνομα της Μdesign!!!

Το ebiskoto βρήκε και επικοινώνησε με την κα. Ελευθερία Μπακογεωργίου, Υπεύθυνη του τμήματος δημοσίων σχέσεων, της Ελληνικής εταιρείας MDesign  και τη ρωτήσαμε:

  •  Aπό τι υλικό κατασκευάζονται οι παιδικές κουκέτες και τα παιδικά-εφηβικά δωμάτια της ΜDesign;

 Η παραγωγή της ΜDesign, καλύπτεται από τη χρήση ξυλείας mdf/δρύς, καθώς και mdf/οξυάς .Το mdf, είναι μια ενδεδυμένη επιφάνεια, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε εφαρμογή που έχει να κάνει με την κατασκευή. Πιο συγκεκριμένα, ίνες ξύλου που προέρχονται από κορμούς, τμήματα υλοτομίας και πριστηρίων, αφού πρώτα περάσουν έναν ειδικό καθαρισμό, αμέσως μετά υφίστανται ξήρανση και αναμειγνύονται με ρητίνη ουρίας φορμαλδεΰδης. Στη συνέχεια πρεσάρονται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, για να έρθουν να μας δώσουν το τελικό προϊόν mdf προς ποικίλες χρήσεις. Σαν ιδανικό υποκατάστατο του ξύλου, δίχως να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη επεξεργασία, μπορεί και επιδέχεται εύκολα σκάλισμα, κόλλα, διάφορα είδη βερνικιών και νεροχρωμάτων.

  • Τι βερνίκια/χρώματα χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των παιδικών δωματίων της;

Η MDesign, χρησιμοποιεί οικολογικά νεροχρώματα και λάκες διαφόρων ελληνικών και ξένων εταιρειών. Εάν ο πελάτης έχει κάποια ιδιαίτερη απαίτηση, μπορεί να προσκομίσει το χρώμα της επιλογής του, έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία και το τμήμα παραγωγής.

  • Σε πόσες ημέρες θα είναι έτοιμη η παραγγελία και πότε μπορώ να παραλάβω;

Από την επομένη της παραγγελίας και εντός 15 εργασίμων ημερών(διάστημα 3ών εβδομάδων περίπου), η κουκέτα ή το παιδικό δωμάτιο που έχετε επιλέξει, είναι έτοιμο προς παράδοση.

  • Yπάρχει κάποια  επιβάρυνση για τη μεταφορά και την τοποθέτηση;

Για τους κυρίους πελάτες μας που βρίσκονται στον νομό Αττικής, Έυβοιας και Βοιωτίας σε απόσταση από την ΜDesign 80 km, η εταιρεία παραδίδει και μοντάρει τα δωμάτια, χωρίς καμία χρέωση.Για περιοχές που βρίσκονται εκτός των προαναφερθέντων ορίων, που έχει θέσει η εταιρεία, αποστέλλουμε τα προϊόντα μας με πρακτορείο της επιλογής σας, σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

  • Υπάρχει εγγύηση για τα πράγματα που φτιάχνει η ΜDesign;

Η ΜDesign δίνει εγγύηση για την όποια φθορά στην κατασκευή, το ξεθώριασμα του χρώματος και τη θραύση για 5 έτη . Για την ακατάλληλη χρήση και την όποια φθορά προκληθεί από αυτή, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Το ίδιο ισχύει και για την κακή χρήση των μεταλλικών στοιχείων(μεντεσέδες, πόμολα κτλ) που βρίσκονται στα έπιπλα για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση.Η παραγωγή της  ΜDesign, είναι  προσεκτική σε κάθε βήμα της διαδικασίας για την κατασκευή μιας κουκέτας ή ενός ολόκληρου παιδικού/εφηβικού δωματίου, επιτηρεί αυστηρά, προσέχοντας και παράγοντας έπιπλα , κατασκευασμένα κατάλληλα για να αντέξουν στο χρόνο.

Η Mdesign χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική του σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία, σε συνδυασμό πάντα με την παρέμβαση του ανθρώπινου χεριού, δίνουν στην κατασκευή του ελληνικού επίπλου της Mdesign,  αυτό που κάθε καταναλωτής επιζητά και αξίζει…

 μαζί, φτιάχνουμε το παραμύθι τους…

 

Mdesign epiplο

Νεοφύτου 58, Χαλκίδα, τηλ/φαξ: 22210 77006 www.mdesign.gr