Η γυναίκα που θέλει η εμφάνιση της να είναι περιποιημένη ανεξάρτητα από τις τάσεις και το  styling που επικρατεί, εμπιστεύεται τους επαγγελματίες Hair Styling κομμωτές. Ο κομμωτής με ιδιαίτερη ευαισθησία και δεξιοτεχνία στα χέρια του δημιουργεί χτενίσματα, κουρέματα που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες σας και ταιριάζουν  απόλυτα στο στυλ και στην προσωπικότητα σας. Έτσι,  κι εμείς σήμερα παρουσιάζουμε στο ebiskoto  έναν ταλαντούχο κομμωτή που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις και την αναγνώριση από το ευρύ κοινό με την συμμετοχή του στο δημιουργικό κομμάτι της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής παραγωγής το Your face sounds familiar , με τις μεταμορφώσεις και τα χτενίσματα των διαγωνιζόμενων, τον Νικο Σλιάκα.

Στο Hair Experts Salon & Spa, σας υποδέχεται ο κομμωτής Νίκος Σλιάκας με χαλαρωτική μουσική σ’ έναν ολοκαίνουργιο χώρο με minimal αισθητική.  Σ’ αυτό το σαλόνι ομορφιάς θα ανακαλύψετε τα εκπληκτικά πακέτα ομορφιάς για πλήρη ανανέωση σε μαλλιά, νύχια, σώμα και θα βρείτε το στυλ σας!

Από την πρώτη επίσκεψη στο κομμωτήριο Nikos SLiakas by HairExperts στην Αγία Παρασκευή, θα αισθανθείς το ζεστό και φιλικό περιβάλλον, που έχει δημιουργήσει, προκειμένου να αισθάνονται άνετα οι πελάτισσες του. Όταν θα φύγεις από το κομμωτήριο θα είσαι πανευτυχής διότι θα έχεις φροντίσει τον εαυτό σου, θα έχεις δώσει λίγα λεφτά διότι οι τιμές είναι αναπροσαρμοσμένες με τα νέα οικονομικά δεδομένα, και θα σου έχει απαντήσει τόσο ο ίδιος όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό του, σε κάθε σου ερώτηση που μπορεί να είναι για το μακιγιάζ, τα χρώματα που σου πηγαίνουν ή άλλα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις με τα μαλλιά σου και τέλος θα σου προτείνει το τέλειο στυλ  μαλλιων για σένα.

Δείτε παρακάτω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες…

 

ΗΑΙR SALON: Nikos SLiakas by HairExperts | Τηλέφωνο: 210 6081357

Πληροφορίες για το κομμωτήριο  HairExperts μπορείτε να  δείτε  ΕΔΩ