Μοναδικά παιδικά – εφηβικά γραφεία για κορίτσια με ενσωματωμένη βιβλιοθήκη. Παιδικά γραφεία με στυλ, μοντέρνες και ρομαντικές γραμμές.

Παιδικό-Εφηβικό γραφείο για κορίτσια της σειράς RUBY, σύγχρονο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας έφηβης με μεγάλο και άνετο χώρο, σε διαστάσεις 1,23μ Χ 1,71μ.  Τα 3 συρτάρια και  οι πολλές μικρές και μεγάλες αποθηκευτικές θέσεις – βιβλιοθήκης, μπορούν να  ικανοποιήσουν τις ανάγκες του παιδιού. To γραφείο διατίθεται και χωρίς την βιβλιοθήκη με κόστος 306σε διαστάσεις 123μ. Χ 0,61μ.

paidiko grafeio gia koritsia

Το παιδικό γραφείο για κορίτσια της σειράς Princess  με βιβλιοθήκη στο επάνω μέρος για τα βιβλία, εύκολη πρόσβαση στα μολύβια που θα χρειάζεστε άμεσα, μεγάλο συρτάρι για πολλά τετράδια, ντουλάπι που κλείνει, για να μην χάνετε τα πράγματά σας, ένα εκπληκτικό γραφείο, όλοι αυτοί οι χώροι βοηθάνε τα παιδιά να έχουν οργανωμένα και συγκεντρωμένα τα πράγματά τους,  σε διαστάσεις : πλάτος: 0.93  μ   υψος: 1.64  μ   βάθος: 0.60μ, 247€.

Το πιο μοντέρνο και οικονομικό παιδικό γραφείο για κορίτσια της σειράς Princess 119€.

paidik;o grafeio flora mono gia koritsiaΠαιδικό γραφείο της σειράς Flora χωρίς βιβλιοθήκη ,  229€romantiko grafeioΠαιδικό γραφείο της σειράς FLORA σε διαστάσεις 1,06μ Χ 1,42μ Χ 0,62μ, 330.

romantiko grafeio floraΓραφείο Flora με ειδικά χερούλια από πορσελάνη ικανοποιούν αυτούς που προτιμούν πάντα την κομψότητα και τη ρομαντική τάση στα έπιπλα. Τα μεγάλα μπλε λουλουδένια στολίδια πάνω στη διακόσμηση του γραφείου είναι ζωγραφισμένα με το χέρι και αποτελούν ένα πραγματικό κόσμημα , διαστάσεις  γραφείου 1,20μ x 0,71μ x 1,53μ.

 

Το γραφείο γαι κορίτσια της σειράς ROMANTIC είναι πραγματικά εντυπωσιακό, διαθέτει πάρα πολλούς χώρους για βιβλία αλλά και μικροαντικείμενα που θα στολίσουν το παιδικό δωμάτιο.Ένα γραφείο και μαι βιβλιοθήκη με σκαλίσματα πατίνας. Ένα έπιπλο κόσμημα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Διαστάσεις 1,17μ. Χ 1,95 μυψ Χ 0,62μ βάθος,  809.

Το νέο λευκό μοντέρνο γραφείο για έφηβες με βιβλιοθήκη, 442€.

 Όλα τα παραπάνω παιδικά έπιπλα είναι της Cilek και μπορείτε να τα αποκτήσετε με:

Δυνατότητα 12 Δόσεων
(έως 6 άτοκες)
Δωρεάν Αντικαταβολή
(εντός Αττικής)
5 Χρόνια Εγγύηση
Αμεση παράδοση

Επιπλέον παιδικά γραφεία μπορείτε να βρείτε εδώ

 www.cilek.gr