Νέα σειρά υπερυψωμένα  κρεβάτια κουκέτες με γραφείο Compact. Η  Ιδανικότερη  λύση για μικρά δωμάτια.

Ήρθε η ώρα να διαλέξετε την κουκέτα που θέλετε να τοποθετήσετε στο παιδικό-εφηβικό δωμάτιο. Η νέα σειρά υπερυψωμένα κρεβάτια κουκέτας με γραφείο διατίθεται σε μαύρο χρώμα, σε λευκό και στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Η ολοκαίνουργια υπερυψωμένη κουκέτα Compαct με γραφείο ανήκει στη φιλοσοφία των επίπλων οπου οι συνθέσεις του μπορούν να συμπληρωθούν καθώς το παιδί  μεγαλώνει και αυξάνονται  οι απαιτήσεις του για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Η υπερυψωμένη κουκέτα-κρεβάτι είναι ασφαλής  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί  από παιδιά 7 χρόνων καθώς διαθέτει ειδικό αντιολισθητικό υλικό στην σκάλα της κουκέτας. Κάγκελα προστατευτικά κατά μήκος όλου του κρεβατιού καθώς και ειδικό πάτημα στο τελείωμα της σκάλας για ακόμη περισσότερη ασφάλεια. Είναι κατασκευασμένη με την ιδανικότερη  εργονομία και λειτουργικότατα και  σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις ασφαλείας παιδικών επίπλων.

Η σειρά Compact διαθέτει μια μικρή βιβλιοθήκη, κομοδίνο γραφείου  με ειδικό συρτάρι για για αποθήκευση μολυβιών κλπ και μια  μικρή ντουλάπα όπου μπορείτε να την αποκτήσετε σταδιακά. Τα έπιπλα έχουν άριστο Design  και είναι άριστης ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο.

Κείμενο-ρεπορτάζ αγοράς: Ιωάννου Βικτώρια

Υπερυψωμένη κουκέτα με γραφείο CompactΥπερυψωμένη κουκέτα με γραφείο CompactΥπερυψωμένη κουκέτα με γραφείο CompactΥπερυψωμένη κουκέτα με γραφείο CompactΥπερυψωμένη κουκέτα με γραφείο CompactΥπερυψωμένη κουκέτα με γραφείο CompactΥπερυψωμένη κουκέτα με γραφείο Compact

Cilek-Αφοι Ματιάδη: 

Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr