ΠΑΙΔΙ

Το Παιδί είναι ένας μικρός άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή που το πήραμε αγκαλιά αυτό το μικρό χαρισματικό πλασματάκι με το απαλό του δερματάκι, τα μικροσκοπικά χεράκια και ποδαράκια του, μας έκλεψε τη καρδιά. Τα πρωτόγνωρα συναισθήματα αγάπης δεν περιγράφονται. Ποτέ άλλοτε δεν είμαστε έτοιμοι να χαρίσουμε τη ζωή μας για κανέναν, μόνο για το μωρό μας. Όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα…Η ευθύνη και η ανασφάλεια του άγνωστου για τη φροντίδα του, είναι τώρα το πιο σημαντικό μας μέλημα. Θέματα που μας απασχολούν καθημερινά όπως η διατροφή και υγεία του παιδιού μας. Θέματα για τα συναισθήματα του, τις φοβίες του, τα πρώτα του λογάκια, θα τα πει καλά; Σίγουρα απασχολούν όλους τους νέους γονείς.

Το παιδί συνεχίζει να μεγαλώνει και πριν προλάβει να κλείσει τα 5 του χρόνια ξέρει να γράφει, έχει άποψη, έχει επιχειρήματα, θέλει να τα κάνει όλα μόνο του και θεωρεί ότι τα ξέρει όλα και εμείς φαντάζουμε κάποιες φορές τόσο λίγοι μπροστά στις ερωτήσεις και τις απαιτήσεις του. Στα 5 του χρόνια επιλέγει τα ρούχα που θα φορέσει, ξέρει να χειρίζεται το ποντίκι του υπολογιστή και έχει και άποψη για τις δραστηριότητες και την εκπαίδευση του. Κι εμείς, σαν Super μαμάδες και Super μπαμπάδες ψάχνουμε να βρούμε το καλύτερο όπως ρυθμική, ποδόσφαιρο, μπαλέτο, μπάσκετ. Να παρακολουθήσει τα παιδικά θέατρα της χρονιάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το παιδί μας και οργανώνουμε παιδικό πάρτυ με τους φίλους του και συνεχίζουμε να έχουμε την αγωνία εάν τα καταφέραμε. Ψάχνουμε να βρούμε πληροφορίες…

Στο www.ebiskoto.gr, θα βρείτε επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα και θα σας προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες με συνέπεια και προσωπική φροντίδα. Προτάσεις, ιδέες, συμβουλές για όλες τις μαμάδες και μπαμπάδες. Για όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητα μας, μπορείτε να βρείτε έγκυρες πληροφορίες από τις σελίδες του www.ebiskoto.gr.

Είναι υπέροχο να είσαι MAMA και να φροντίζεις το ΠΑΙΔΙ σου!

Ads