ΜΑΜΑ

μαμα-έλα-να-παίξουμεΠρώτη φορά ΜΑΜΑ! Όσα βιβλία και αν έχουμε διαβάσει από τη στιγμή που μάθαμε ότι είμαστε έγκυος, όσα κι αν διαβάσαμε για όλη την περίοδο των 9 μηνών της εγκυμοσύνης, την εύκολη ή δύσκολη, μαζί με τα μικροπροβλήματα της, τις ανασφάλειες, τις φοβίες, τις αλλαγές στην ψυχολογία, στο σώμα, το φόβο της μέρας του τοκετού, όλα ξεχνιούνται. Η πρώτη φορά που θα βάλουμε το μωρό μας στο στήθος, είναι σαν να προσγειωνόμαστε σε άλλον πλανήτη. Ζούμε την απόλυτη ευτυχία!!! Η λέξη αγάπη παίρνει μια άλλη διάσταση, μοναδική αμέτρητη, που μόνο ένα παιδί μπορεί να σε κάνει να το νιώσεις. Γιατί μόνο μια μαμά μπορεί να βάλει τις ανάγκες του παιδιού της πάνω από τις δικές της. Μόνο μια μαμά φροντίζει το παιδί της όσο χρονών κι αν φτάσει, παρά τις δυσκολίες που ένα παιδί μπορεί να σε κάνει να νιώσεις.

[smoothslider id=’2′]

Το μωρό μας σιγά σιγά μεγαλώνει και εμείς μαζί του και ο ρυθμός της ζωής κινείται παράλληλα με αυτό, κι εμείς προσπαθούμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Ξαναμπαίνει στη ζωή μας η δουλειά μας, να χάσουμε τα περιτά κιλά της εγκυμοσύνης, να επανέλθει η κοιλιά μας, να μάθουμε τα πιο hot ελιξίρια της αντιγήρανσης για μια πιο όμορφη μαμά και πιο υγιής. Θέλουμε να μάθουμε τις καλύτερες γλυκές και αλμυρές συνταγές για τον σύντροφο μας αλλά και για το παιδί μας. Θέλουμε να είμαστε μια σύγχρονη μαμά, που δεν μπορεί να είναι τέλεια αλλά προσπαθεί  με αγάπη να βρει λύσεις για όλους και ξέρει να στηρίζει. Ενημερώνεται για ότι γίνεται και κυκλοφορεί στην αγορά, θέλει να μεταμορφώνει τον οικογενειακό χώρο, το σπίτι της,  σε ένα μικρό επίγειο παράδεισο.

Προτάσεις, ιδέες, συμβουλές για όλες τις μαμάδες που θα προσπαθήσουν και δεν θα ανχωθούν, να κάνουν το καλύτερο για το παιδί τους αλλά και για τον εαυτό τους. Για όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα θέματα  μπορείτε να βρείτε έγκυρες πληροφορίες από τις σελίδες του www.ebiskoto.gr.

Είναι υπέροχο να είσαι MAMA και να φροντίζεις το ΠΑΙΔΙ σου!

Ads