Μπείτε στο μαγικό μουσικό ταξίδι που σας προσφέρει το ebiskoto.gr σε συνεργασία με το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΑΚΙ του Γιώργου Θεοφάνους και κερδίστε: 3 παιδάκια θα κερδίζουν 1 μήνα δωρεάν μάθημα σε όποιο ομαδικό τμήμα επιλέξει το παιδί σας, στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΑΚΙ του Γιώργου Θεοφάνους.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη!

 • Κάντε Like τη σελίδα μας ebiskoto στο facebook www.facebook.com/ebiskoto 
 • Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στο κάτω μέρος του άρθρου για να μπείτε στην κλήρωση. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
  Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου 2014 στις 17:00μμ.

 

ebiskoto-diagonismos

Χρήσιμες πληροφορίες:  Το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους αφορά όλα τα παιδιά από τη γέννηση τους και μετά. Παρακάτω θα δείτε αναλύτικά το πρόγραμμα των ομαδικών μαθημάτων που θα μπορούσατε να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας. 

 • Κάτω Πενταγραμμάκια

Παιδιά ηλικίας 0-12 μηνών τα οποία παρακολουθούν  ένα  πρόγραμμα βασισμένο σε μουσικοκινητικές ασκήσεις αλλά και σε ασκήσεις εμπειριών που βοηθούν στην αφύπνιση των αισθήσεων τους με ιδιαίτερη έμφαση στην όσφρηση, την αφή και την ακοή παράλληλα με τη μουσική που είναι η βάση του μαθήματος. Οι καταγραφές που δημιουργούνται από τις αισθητηριακές εμπειρίες αποτελούν την τροφή – ύλη της σκέψης και της δημιουργικότητας. Γίνεται χρήση μουσικών οργάνων και ειδικά ηχογραφημένων τραγουδιών για το σύστημα MusiCircle καθώς και διδασκαλία των συστημάτων Orff, Balance Begginings, Kodaly, Dalcroze και Kindermusik. Η ομάδα αποτελείται από 8 παιδιά με τη συμμετοχή των συνοδών τους.

 • Άνω Πενταγραμμάκια

Παιδιά ηλικίας 12-24μηνών τα οποία παρακολουθούν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μουσικοκινητικές ασκήσεις.  Τα παιδιά απολαμβάνουν τη χαρά της μουσικής και συμμετέχουν ενεργά σε μουσικοπαιδαγωγικές δραστηριότητες με στόχο την ανάπτυξη των κοινωνικών και αναπτυξιακών δεξιοτήτων τους.

Γίνεται χρήση μουσικών οργάνων και ειδικά ηχογραφημένης μουσικής και τραγουδιών για το σύστημα MusiCircle καθώς διδασκαλία των συστημάτων Orff, BalanceBegginings, Kodaly, Dalcroze και Kindermusik.  Η ομάδα αποτελείται από 8  παιδιά με τη συμμετοχή των συνοδών τους.

DSC04983

 • Ημιτονάκια

Παιδιά ηλικίας 2-3 ετών τα οποία παρακολουθούν ένα πρόγραμμα  βασισμένο σε μουσικοκινητικές ασκήσεις μέσα από μουσικά παιχνίδια/μαθήματα τα οποία επαναλαμβάνουν τις εμπειρίες αισθήσεων αλλά και διευρύνουν την αντίληψη μέσα από τις τέχνες. Μέσα από το μάθημα τα παιδιά βιώνουν το ηχητικό τους περιβάλλον, συμφιλιώνονται με το σώμα τους, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν μουσικά και γνωρίζουν τη σπουδαιότητα της ομαδικής προσπάθειας. Η ομάδα αποτελείται από 8 παιδιά με τη συμμετοχή των συνοδών τους. Γίνεται χρήση μουσικών οργάνων και ειδικά ηχογραφημένης μουσικής και τραγουδιών για το σύστημα MusiCircle καθώς και διδασκαλία των συστημάτων Orff, BalanceBegginings, Kodaly, Dalcroze και Kindermusik.

 • Ντοράκια

Παιδιά 3-5 ετών τα οποία παρακολουθούν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μουσικοκινητικές ασκήσεις, μουσικά παιχνίδια/μαθήματα, εμπειρίες αισθήσεων, μουσικής προγραφής και προανάγνωσης. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στα  παιδιά να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της μουσικής, να εξερευνήσουν την ανάπτυξη της φωνής τους, το ρυθμό, τη σημειογραφία, τα μουσικά σύμβολα. Η ομάδα αποτελείται από 8-10 παιδιά. Γίνεται χρήση μουσικών οργάνων και ειδικά ηχογραφημένης μουσικής και τραγουδιών για το σύστημα MusiCircle καθώς και διδασκαλία των συστημάτων Orff,Kodaly, Dalcroze , Balanced Beggininigs και Kindermusik.

DSC04916

 • Μιφάκια

Παιδιά 5-7 ετών τα οποία παρακολουθούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας εστιασμένο  σε μουσικοκινητικές ασκήσεις, μουσικής γραφή, ανάγνωση καθώς και την πρώτη επαφή με τη μουσική εκτέλεση. διδασκαλία των συστημάτων MusiCircle, Orff, Kodaly, Dalcroze και Kindermusik.  Το παιδί ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι σε μια σανίδα που σταθερά κινείται πάνω στο ηχητικό κύμα, πιστεύοντας στον εαυτό του κοιτάζοντας το φως του ήλιου.  Η ομάδα αποτελείται από 8-10 παιδιά. Γίνεται χρήση μουσικών οργάνων και ειδικά ηχογραφημένης μουσικής και τραγουδιών για το σύστημα MusiCircle καθώς και διδασκαλία των συστημάτων Orff, Kodaly, Dalcroze , Balanced Begginings και Kindermusik.

Στόχος η ανάπτυξη της έμφυτης μουσικότητας που ενυπάρχει σε κάθε παιδί. Απόκτηση δεξιοτήτων με τα θεωρητικά της μουσικής, δηλαδή τα παιδιά να μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν μουσική, καθώς και να κατανοούν τη δομή της και την απόκτηση διαπολιτισμικών μουσικών βιωμάτων μέσα από κλασσικά έργα μουσικών όλου του κόσμου.

ΜΕργαστηράκι

 • Σολάκια

Παιδιά από 7 ετών και άνω, παρακολουθούν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μουσικές εμπειρίες με ηλεκτρικά όργανα(κιθάρα, μπάσο, ντραμς, πιάνο) και τραγούδι. Έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα μουσικά όργανα έτσι ώστε συνειδητά μέσα από την επαφή τους με αυτά να επιλέξουν που θα επικεντρωθούν.

Η ομάδα των παιδιών με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών μαθαίνει να σέβεται το κάθε μέλος της αναγνωρίζοντας την μοναδικότητα αλλά και την ανάγκη της “μουσικής συμβίωσης” για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό ότι η μουσική προσφέρει  πολλά στο παιδί.Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι η μουσική:

 • Καλλιεργεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού.
 • Ισορροπεί δραστηριότητες που ενσωματώνουν την ακρόαση, τη φωνητική ανάπτυξη, την κίνηση και την εκτέλεση σε ομάδες μουσικών οργάνων.
 • Εισαγάγει το παιδί στη γραπτή γλώσσα της μουσικής, ενώ καλλιεργεί τη μουσική δημιουργικότητα.
 • Δημιουργεί ένα μαθησιακό περιβάλλον που ενσωματώνει μουσική, εκφραστική γλώσσα, συναδελφική αλληλεπίδραση  και προσποιούμενο παιχνίδι.
 • Προκαλεί το παιδί  μέσα από δραστηριότητες  που προωθούν την επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων και την έκφραση ιδεών.
 • Προωθεί την απολαυστική μουσική δημιουργία ως κοινότητα.
 • Ενθαρρύνει την οικοδόμηση των χαρακτηριστικών που συνδέονται με την επιτυχή μάθηση στο σχολείο: αυτοπεποίθηση, περιέργεια, αυτοεκφραστικότητα, κοινωνικές δεξιότητες και συνεργασία.
 • Επιτρέπει στο παιδί  να έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη μουσικών και κινητικών δραστηριοτήτων.

«Με εφαλτήριο την αγάπη αλλά και την αγωνία μου σαν πατέρας τεσσάρων παιδιών και εφαρμόζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην μουσική, μαζί με μια ομάδα καθηγητών μουσικής, παιδαγωγών και μουσικοθεραπευτών,  σας προσκαλώ σ’ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι» Γιώργος Θεοφάνους

ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΑΚΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Πανδώρας 54& Θεμιστοκλέους- Γλυφάδα

www.mousikoergastiraki.gr

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

 1. Κάντε Like τη φωτογραφία του διαγωνισμού μας στη σελίδα του ebiskoto στο  facebook www.facebook.com/ebiskoto
 2. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στο κάτω μέρος του άρθρου για να μπείτε στην κλήρωση. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία μόνο μία φορά (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θ’αρχίσει την Τρίτη 7 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 και λήγει την ΚΥΡΙΑΚΗ 19  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014. Η κλήρωση θα
  γίνει στς 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 στις 17:00μμ.
 3. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «ebiskoto.gr».
 4. Εκ των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, θα αναδειχθούν με κλήρωση τρία παιδιά (3) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν 1 μήνα δωρεάν μάθημα σε όποιο ομαδικό τμήμα θελήσει στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΑΚΙ του Γιώργου Θεοφάνους.
 5.  Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο www.facebook.com/ebiskoto 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 6. Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας στο Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους.
 7. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων
 9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.
 10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

Καλή επιτυχία!

Οι τυχεροί του διαγωνισμού για το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΑΚΙ του Γιώργου Θεοφάνους είναι:

Δημητρίου Ιωάννα
Τσολάκη Κωσταντίνα
Αποστολάτος Παναγιώτης

Φόρμα Συμμετοχής Διαγωνισμού

  Ονοματεπώνυμο (*)

  Email (*)

  Τηλέφωνο (*)

  Κινητό

  Επιθυμώ να λαμβάνω δωρεάν ενημερωτικό email από το ebiskoto.gr
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού