Η επίσκεψη μου στο κατάστημα Μελισσίων των Αφοι Ματιάδη,  με συνεπήρε και δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω!!! Το κάθε δωμάτιο ξεχωριστό, θεματικά έπιπλα,  για αγόρια και κορίτσια. Καθώς ήμουν στο κατάστημα και έψαχνα να βρω να παρουσιάσω ένα δωμάτιο για αγόρια…το βλέμμα μου έπεσε στις παρακάτω φωτογραφίες…ένα διαφορετικό παιδικό δωμάτιο με θέμα τους Πειρατές.

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα διασκεδαστικό χώρο για το μικρό σας αγόρι,  τότε αυτή η πρόταση διακόσμησης μπορεί να είναι και για εσάς μια αγαπημένη ιδέα…

Δεν θα μπορούσα να μην παρατηρήσω το πιο εντυπωσιακό καράβι-κρεβάτι που υπάρχει στην αγορά. Είναι ότι πιο ωραίο έχω δεί για αγόρια. Μου αρέσει πολύ και μοιάζει μ’ ένα πραγματικό πειρατικό πλοίο με πανιά…Το κρεβάτι-καράβι είναι εξαιρετικής ποιότητας, μεγάλο και επιβλητικό …σίγουρα θέλει να έχεις χώρο στο δωμάτιο.

Από την άλλη, το παιδικό κρεβάτι που φαίνεται σαν παλιωμένο από την αλμύρα με μια ειδική τεχνική κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και την ασφάλεια του παιδιού, με την προσθήκη της προστατευτικής σανίδας για τη μετάβαση του από την κούνια σε παιδικό κρεβάτι. Ένα κρεβάτι που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε παιδικό δωμάτιο αγοριών μικρό ή μεγάλο. Ένα κρεβάτι που μπορεί να το διατηρήσει μέχρι την εφηβεία του.

Μου αρέσει πολύ το γραφείο με την μορφή καρχαρία της σειράς Black Pirate. Aκολουθεί τη θεματική ενότητα των πειρατών, συναρπάζει καθώς έχει εμπνευστεί να έχει τη μορφή ενός καρχαρία με δύο πελώρια μάτια, ένα στόμα ανοιχτό με κοφτερά δόντια και φώτα.  Μια ακόμη εναλλακτική πρόταση γραφείου με ενσωματωμένη βιβλιοθήκη είναι μια ασφαλής διαχρονική επιλογή. Η βιβλιοθήκη και το γραφείο ακολουθούν το θέμα Πειρατές και συναρπάζουν καθώς διακοσμητικές λεπτομέρειες ολοκληρώνουν την όψη του θαλασσοδαρμένου, παλαιωμένου από την αλμύρα ξύλινη επιφάνεια με αποκορύφωμα τον χάρτη.

Στην περίπτωση που είστε έτοιμοι να φτιάξετε το παιδικό δωμάτιο για αγόρι με θέμα του Πειρατές, τα συγκεγκριμένα έπιπλα διακοσμούν το χώρο από μόνα τους και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα στο δωμάτιο. Η επιλογή ενός κρεβατιού και γραφείου δίνει το στίγμα της θεματικής επιλογής σας. Εαν πάλι σας αρέσει και θέλετε να ολοκληρώσετε με κάθε λεπτομέρεια τη διακόσμηση παιδικού δωματίου με θέμα του Πειρατές, τότε αξίζει να δείτε τη σειρά επίπλων Black Pirate η οποία διαθέτει μεταξύ των άλλων, ένα καταπληκτικό φωτιστικό οροφής καθόλου συνηθισμένο, κουβερλί και κουρτίνες!!!

Ένα είναι το σίγουρο ότι ο σχεδιασμός παιδικού δωματίου για τα μικρά μας αγόρια …έχει τις προκλήσεις του.

Φωτογράφιση καταστήματος : PBweb.gr

Έπιπλα :   Cilek-Αφοι Ματιάδη

Τηλεφωνικές παραγγελίες τηλ: 210 4953698