Εργονομικά παιδικά γραφεία με έμφαση την ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γονείς ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών τους καθώς ψάχνουν να βρουν την ιδανικότερη λύση στις αγορές τους. Έτσι όταν μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διαμόρφωση του παιδικού δωματίου και το χώρο μελέτης, ψάχνουν να βρουν το καλύτερο παιδικό γραφείο!

Εμείς σήμερα, από το ebiskoto.gr «Όλα για το παιδί» θα σας παρουσιάσουμε τα παιδικά γραφεία Moll.

Για την εταιρεία Moll η εργονομία είναι κάτι παραπάνω από την άνεση στο παιδικό γραφείο και την καρέκλα. Επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν πάνω από 7 εκατοστά το χρόνο, τα παιδικά γραφεία Moll μεγαλώνουν μαζί με το παιδί. Η δυνατότητα που έχουν να προσαρμόζονται σύμφωνα με το ύψος των παιδιών  δεν το κάνει από μόνο του εργονομικά σωστό ή κατάλληλο.

  1. Τα εργονομικά παιδικά γραφεία Moll  είναι εργονομικά καθώς προσαρμόζονται ακριβώς ανά ύψος στην πλάτη των παιδιών,  από την νηπιακή ηλικία μέχρι την ενηλικίωση του, αποφεύγοντας σημαντικά προβλήματα πλάτης,  τύπου σκολίωσης.
  2. Τα γραφεία Moll έχουν τη δυνατότητα ανάκλησης στην επιφάνεια του γραφείου τους όπου αυτό εξασφαλίζει καλύτερες εργονομικές συνθήκες για τη στάση του σώματος ενός παιδιού.
  3. Είναι το μοναδικό παιδικό γραφείο και για αριστερόχειρες με τη δυνατότητα η κλίση της ανάκλησης να γίνει ανάλογα με ποιο χέρι γράφει το παιδί. Η επιφάνεια εργασίας του γραφείου μπορεί να χωριστεί, με δυνατότητα κλίσης ενός μέρους. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη θέση της κεκλιμένης επιφάνειας εργασίας και να την προσαρτήσει στο γραφείο είτε δεξιά,  είτε αριστερά. Το σταθερό οριζόντιο τμήμα της επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιείται ως επιφάνεια αποθήκευσης. Για τους αριστερόχειρες χρήστες, το τμήμα με τη δυνατότητα κλίσης είναι τοποθετημένο στα δεξιά, για να μπορούν να φτάσουν τα μολύβια και τα άλλα σκεύη με το αριστερό χέρι – όπως συνηθίζουν χωρίς να ζορίζονται. Για τους δεξιόχειρες, είναι το αντίστροφο.
  4. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε γραφεία από 5 κατηγορίες και σε ποικιλία χρωμάτων.
  5. Όλα τα γραφεία Moll είναι κατασκευασμένα από ανθεκτική, εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη η οποία συνδυάζεται με ξύλινα, μεταλλικά στοιχεία ασυναγώνιστης αντοχής.

 

Παιδικό γραφείο Champion, Moll

Παιδικό γραφείο Champion, Moll

 

 

 

 

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Πρόσθετα αξεσουάρ ….

Γραφεία Moll αποκλειστικά στα καταστήματα της Laro:

ΑΘΗΝΑ | Άλιμος

Λεωφόρος Αλίμου 6, τηλ: 210-9843965

ΑΘΗΝΑ | Χαλάνδρι

Λεωφόρος Πεντέλης 73, τηλ: 210-6855922

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 92, ( ΤΟΜΠΟΛΑ) , τηλ: 2310 285915

Για περισσότερες πληροφορίες www.laro.gr