Εργονομικά παιδικά γραφεία με έμφαση την ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γονείς ασχολούνται με ιδιαίτερη έμφαση στη φροντίδα των παιδιών με περοσσότερο έλεγχο στις αγορές γύρω από το παιδικό δωμάτιο καθώς ψάχνουν να βρουν την ιδανικότερη λύση.  Έτσι,  όταν μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου και ο χώρος μελέτης, ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση τόσο ποιοτικά όσο και λειτουργικά. 

Εμείς σήμερα από το ebiskoto.gr «Όλα για το παιδί» θα σας παρουσιάσουμε τα μοναδικά γερμανικά παιδικά γραφεία Moll.

Για την εταιρεία Moll η εργονομία είναι κάτι παραπάνω από την άνεση στο παιδικό γραφείο και την καρέκλα. Επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν πάνω από 7 εκατοστά το χρόνο, τα παιδικά γραφεία Moll μεγαλώνουν μαζί με το παιδί. Η δυνατότητα που έχουν να προσαρμόζονται σύμφωνα με το ύψος των παιδιών  δεν το κάνει από μόνο του εργονομικά σωστό ή κατάλληλο.

  1. Τα εργονομικά παιδικά γραφεία Moll  είναι εργονομικά καθώς προσαρμόζονται ακριβώς ανά ύψος στην πλάτη των παιδιών,  από την νηπιακή ηλικία μέχρι την ενηλικίωση του, αποφεύγοντας σημαντικά προβλήματα πλάτης,  τύπου σκολίωσης.
  2. Τα γραφεία Moll έχουν τη δυνατότητα ανάκλισης στην επιφάνεια του γραφείου τους όπου αυτό εξασφαλίζει καλύτερες εργονομικές συνθήκες για τη στάση του σώματος ενός παιδιού.
  3. Είναι το μοναδικό παιδικό γραφείο και για αριστερόχειρες με τη δυνατότητα η κλίση της ανάκλισης να γίνει ανάλογα με ποιο χέρι γράφει το παιδί. Η επιφάνεια εργασίας του γραφείου μπορεί να χωριστεί, με δυνατότητα κλίσης ενός μέρους. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη θέση της κεκλιμένης επιφάνειας εργασίας και να την προσαρτήσει στο γραφείο είτε δεξιά,  είτε αριστερά. Το σταθερό οριζόντιο τμήμα της επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιείται ως επιφάνεια αποθήκευσης. Για τους αριστερόχειρες χρήστες, το τμήμα με τη δυνατότητα κλίσης είναι τοποθετημένο στα δεξιά, για να μπορούν να φτάσουν τα μολύβια και τα άλλα σκεύη με το αριστερό χέρι – όπως συνηθίζουν χωρίς να ζορίζονται. Για τους δεξιόχειρες, είναι το αντίστροφο.
  4. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε γραφεία από 5 κατηγορίες και σε ποικιλία χρωμάτων.
  5. Όλα τα γραφεία Moll είναι κατασκευασμένα από ανθεκτική, εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη η οποία συνδυάζεται με ξύλινα, μεταλλικά στοιχεία ασυναγώνιστης αντοχής.

 

Παιδικό γραφείο Champion, Moll

Παιδικό γραφείο Champion, Moll

 

 

 

 

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Παιδικό γραφείο Joker, Moll

Παιδικό γραφείο Winner Split, Moll

 

Πρόσθετα αξεσουάρ ….

Γραφεία Moll αποκλειστικά στα καταστήματα της Laro:

ΑΘΗΝΑ | Άλιμος

Λεωφόρος Αλίμου 6, τηλ: 210-9843965

ΑΘΗΝΑ | Χαλάνδρι

Λεωφόρος Πεντέλης 73, τηλ: 210-6855922

Για περισσότερες πληροφορίες www.laro.gr