Κάθε νέα οικογένεια ονειρεύεται να κάνει παιδιά για να συμπληρώσει την ευτυχία της, σε ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο, ειδικά όταν τίθενται θέματα κλινικής φύσεως, η απόκτηση ενός παιδιού δεν είναι τόσο εύκολο και πολλές οικογένειες φοβούνται να δοκιμάσουν την εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί τους ανησυχεί το κόστος που μπορεί να έχει μία τέτοια διαδικασία.

Τώρα, χάρη στην εξωσωματική γονιμοποίηση κάθε οικογένεια μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί και μάλιστα με προσιτό κόστος, αφού είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια και έχει χαρίσει το χαμόγελο σε πολλές οικογένειες από διαφορετικές εισοδηματικές τάξεις.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση που πραγματοποιείται στο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης  ακολουθεί ορισμένα στάδια που εξασφαλίζουν την μεγάλη της επιτυχία με χαμηλό κόστος.

Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μητέρα, πρώτα λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή η οποία καθιστά τα ωάρια της έτοιμα για γονιμοποίηση. Στη συνέχεια και αφού τα ωάρια της έχουν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ωρίμανσης ο ιατρός προχωράει στην ωοληψία.

Τα ωάρια αυτά που θα ληφθούν θα γονιμοποιηθούν στη συνέχεια εργαστηριακά, με το σπέρμα που ο σύντροφος της μέλλουσας μητέρας έχει επίσης δωρίσει την ίδια ημέρα και στη συνέχεια τα έμβρυα που θα δημιουργηθούν θα παραμείνουν στο εργαστήριο μέχρι να φτάσουν στο κατάλληλο στάδιο για μεταφορά. Στη συνέχεια πραγματοποιείται η εμβρυομεταφορά στη μήτρα της μέλλουσας μητέρας για να γίνει η κύηση.

Η διαδικασία αυτή έχει θαυματουργά αποτελέσματα για κάθε οικογένεια που δυσκολεύεται να τεκνοποιήσει και επιπλέον, με σεβασμό στον ασθενή, το κόστος της παραμένει προσιτό για όλες τις οικονομικές τάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Χειρούργου Μαιευτήρα Γυναικολόγου Κωνσταντίνου Γιατρά kgiatrasivf.gr