Η θεραπεία των Stars, τώρα για όλες μας, με Silk Peel: Δερμοαπόξεση με διαμάντι .

Το Silk Peel έχει χαρακτηριστεί ως η θεραπεία των Stars, αφού συνηθίζεται πριν από μεγάλες εμφανίσεις ή τηλεοπτικές παρουσιάσεις, δεδομένου ότι προσφέρει άμεσο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χωρίς κανέναν ερεθισμό. Ενδείκνυται λοιπόν ακόμα και για την περιποίηση της νύφης, για την ημέρα του ρεβεγιόν, η απλώς για μία ανανέωση του προσώπου μας που θα μας βοηθήσει να λάμψουμε και να κλέψουμε τις εντυπώσεις.

Πώς λειτουργεί;

Η μοναδικότητα της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό μιας ήπιας δερμοαπόξεσης με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Καθώς η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλυστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρεί τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και ταυτόχρονα τροφοδοτεί το δέρμα με θεραπευτικά διαλύματα, τα οποία είναι πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δέρματος.

Τι μας προσφέρει;

Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος και γλυκερίνης, ελαττώνονται οι γραμμές και οι λεπτές ρυτίδες, ενώ επιτυγχάνεται ανάπλαση του κολλαγόνου. Επιπλέον, με το διάλυμα Βιταμίνης C με την αντιγηραντική δράση, περιορίζονται τα σημάδια της κόπωσης, το δέρμα ηρεμεί, φρεσκάρεται και καθαρίζεται.

Στις περιπτώσεις ακμής, η έγχυση σαλικυλικού οξέος με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και την υφή του δέρματος. Τέλος, με την έγχυση του λευκαντικού κοχικού οξέος καταπολεμώνται οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες του δέρματος.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το πρόσωπο λάμπει, είναι βαθιά ενυδατωμένο και καθαρό, απαλλαγμένο από σμήγμα και ρύπους της ατμόσφαιρας. Η θεραπεία δεν προκαλεί ερεθισμό και μπορούμε να κυκλοφορήσουμε αμέσως μετά την εφαρμογή.Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα.

SkourasMed Kολωνάκι:

Τσακάλωφ 8, Aθήνα, τηλ:  210 3613858

SkourasMed Mαρούσι:

Κηφισίας 32(κτίριο Αtrina, 9oς όροφος), Μαρούσι, τηλ: 210 6845036

www.skourasmed.gr