Η νέα εποχή Goodys έφτασε:

Τα ανανεωμένα Goodys Burger House παρουσιάζουν τα Angus Burgers,

από 100% angus μοσχαρίσιο κρέας, το καλύτερο στον κόσμο για burgers!

Τα Goodys, τα πρώτα καταστήματα στην Ελλάδα που μύησαν το κοινό στη φιλοσοφία των burgers, προσφέρουν μια συνολική εμπειρία διασκέδασης… όπως την έχεις φανταστεί, στα νέα Goodys Burger House, με γευστικό επίκεντρο την επική σειρά The Angus Burgers!

GOODYS BURGER HOUSE_THE ANGUS BURGERS

Μπαίνοντας σε ένα από τα ολοκαίνουρια Goodys Burger House, τις εντυπώσεις κερδίζει η σύγχρονη αισθητική και η ατμόσφαιρα αυθεντικού burgerάδικου που αποτυπώνεται σε κάθε σημείο του χώρου. Η προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, το νεανικό, φιλικό προσωπικό, η  tech γωνία με free wifi και tablets, για σερφάρισμα και gaming αλλά και οι σούπερ γευστικές επιλογές οδηγούν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

GOODYS BURGER HOUSE_2

Highlight των επιλογών στα Goodys Burger House είναι η νέα επική σειρά The Angus Burgers από 100% angus μοσχαρίσιο μπιφτέκι! Τα Angus, είναι φυλή βοδινών ελευθέρας βοσκής, τα οποία παράγουν κρέας με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά και υψηλής διατροφικής αξίας, που δίκαια θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο για burgers. Tα Angus Burgers των Goodys Burger House, μπορείς να τα απολαύσεις σε 4 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, σε απλή ή deluxe έκδοση με νέες country style πατάτες, ketchup και μουστάρδα: Smokey, με καπνιστή mayo sauce, Red Hot Chili Burger με bacon, spicy Sriracha sauce και Thai sauce, Mighty Greek με μους φέτας και Rock nRolla με chips κρεμμυδιού και truffle mayo.

GOODYS BURGER HOUSE_1

Τα 45 καταστήματα που λειτουργούν σήμερα είναι μόνο η αρχή, αφού τα νέα Goodys Burger House επεκτείνονται ταχύτατα! Βρες το κοντινότερο κατάστημα, για να ανακαλύψεις τη νέα εποχή Goody’s και να απολαύσεις τα The Angus Burgers, τα burgers με το καλύτερο μπιφτέκι στο κόσμο!

Τα Goody’s όπως τα έχεις φανταστεί!

Δες εδώ το επικό τηλεοπτικό spot

Και βρες εδώ το πιο κοντινό Goody’s Burger House