«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι η νέα ταινία της Ντίσνεϊ, που μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το γνωστό παραμύθι, που έχει να κάνει με έναν πρίγκιπα-τέρας που ερωτεύεται μια νεαρή γυναίκα.
Το καστ είναι εντυπωσιακό. Η Έμα Γουότσον στον ρόλο της πεντάμορφης Μπελ κι ο Νταν Στίβενς στο ρόλο του τέρατος. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Λουκ Έβανς, Κέβιν Κλάιν, Τζος Γκαντ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.
Η Έμα Γουότσον στον ρόλο της πεντάμορφης Μπελ κι ο Νταν Στίβενς στο ρόλο του τέρατος. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Λουκ Έβανς, Κέβιν Κλάιν, Τζος Γκαντ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.
Η ταινία, που υπογράφει ο Μπιν Κόντον, έκανε πρεμιέρα, πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο και η Έμα Γουότσον επισήμανε: «Είναι μια εντελώς ρομαντική ταινία. Το χρειαζόμαστε όλο αυτό. Ειδικά τώρα. Βγαίνεις από την αίθουσα πιο γεμάτος, πλήρης από όταν μπαίνεις».
Η κινηματογραφική εταιρία υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία.Η ταινία βγήκε στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Μαρτίου.