Έχετε περιορισμένο χώρο και προβλήματα που σχετίζονται με την κατανομή, το μέγεθος της κουζίνας σας; Όλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα άνετο σπίτι με μεγάλους χώρους γι’ αυτό κάποιοι πρέπει να εκμεταλλευτούν τα όσα τετραγωνικά έχουν και να τα αξιοποιήσουν όσο καλύτερα γίνεται. Μια μικρή κουζίνα αλλά και πρακτική είναι μια πραγματική λύση στο θέμα μας.

 Εμείς στο ebiskoto σας βρήκαμε την πιο μικρή κουζίνα της αγοράς! Μικρή κουζίνα,  απλή, με αισθητική, design, λειτουργικότητα. Μπορείτε να μετατρέψετε τη κουζίνα σας σε μια κομψή ντουλάπα στον ενιαίο χώρο σας, στο σαλόνι, η οποία είναι πλήρως λειτουργική και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Πιο συγκεκριμένα: η κουζίνα της σειράς ”Ecocompatta”.

ecocompatta_interno_atelier

ecocompatta_nero_biancoth_5c7a3dae1248e9283d9cbd61cd848035_1274371161D-Ecocompatta-02

Veneta Cucine ECOCOMPATTA

Η Ecocompatta είναι μια σύνθεση κουζίνας που έχει μειωθεί σε ελάχιστο μέγεθος, αλλά είναι πλήρης από την άποψη των λειτουργικών συστατικών της.

Έχει το πλεονέκτημα όταν η μονάδα είναι κλειστή, μοιάζει με ένα απλό στερεό σώμα του οποίου κάθε μέρος είναι ένα παραλληλόγραμμο. Το σώμα είναι ελαφρώς αποσπασμένο από τον τοίχο και κρέμεται για να γίνει ένα μεγάλο ντουλάπι με ένα άνοιγμα στο κέντρο το οποίο ελέγχεται από το άνοιγμα του κλείστρου πάνω από τον πάγκο.

Ο πάγκος είναι πλήρως εξοπλισμένoς, νεροχύτης, μπαταρία βρύσης, συσκευές πολλαπλών χρήσεων, ολοκληρωμένη μονάδα μικρής κουζίνας. Γύρω από αυτό είναι οι ηλεκτρικές συσκευές, και ένα σύστημα για τη συλλογή διαχωριζόμενων απορριμμάτων με μια σειρά από δοχεία.

Αυτή η σύνθεση της μικρής κουζίνας είναι σχεδιασμένη ώστε να μπορεί χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις και σαν κανονική κουζίνα σε ένα κανονικό διαμέρισμα.

Διατίθεται σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο), οι πόρτες είναι εμαγιέ με τεχνολογία water-based βασισμένη στο νερό.

Η νέα μικρή κουζίνα Ecocompatta” μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο μέγεθος, ενδεικτικά 310 Χ 80 Χ 200 cm.

Η νέα πρόταση μικρής κουζίνας με το μοναδικό ιταλικό Design φέρει το όνομα ”Ecocompatta” και μπορείτε να τη βρείτε από τα καταστήματα της Veneta Avant!

veneta_cucine_ecocompatta

292820858

ecocompatta_interno_abitazione

ecocompatta_interno_abitazione_ufficio

Veneta Cucine-Veneta Αvant:

  • Κηφισιά: 17 χλμ Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας & Κυνηγών, Ν.Κηφισιά,τηλ: 210 6256540.
  • Άλιμος: Λ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, τηλ: 210 9958880
  • Κόρινθος: 11ο Χιλιόμετρο ΠΕΟ Αθηνών- Πατρών, Ζευγολατιό, τηλ: 27410 54622

www.venetaavant.gr www.venetacucine.com.gr

 

Επιμέλεια κειμένου-ρεπορτάζ αγοράς: Ιωάννου Βικτώρια