Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι παρουσιάζει τη νέα σειρά επιδόρπιων γιαουρτιού «Κρι Κρι Grow» για βρέφη έξι μηνών και πάνω και μικρά παιδιά, η οποία πρόκειται να αποτελέσει σπουδαίο σύμμαχο στην ανάπτυξή τους.

Τα νέα «Κρι Κρι Grow» κυκλοφορούν σε δύο υπέροχες γεύσεις, «Αλεσμένα Δημητριακά» και «Μπανάνα & Μήλο» και παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με φυσικές αρωματικές ύλες, χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά, ώστε να απολαμβάνουν τα βρέφη και τα μικρά παιδιά όλα τα οφέλη του γιαουρτιού, των φρούτων και των δημητριακών. Παράλληλα, αποτελούν φυσική πηγή βιταμινών Β2 και Β12, καθώς και πρωτεΐνης και ασβεστίου που απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

Η νέα σειρά αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη σημαντική θέση της Κρι Κρι στην κατηγορία των βρεφικών προϊόντων γιαουρτιού*, αλλά και να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα της, προσφέροντας μια πλήρη ποικιλία επιλογών προϊόντων γιαουρτιού για όλες τις ηλικίες των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα Κρι Κρι Grow, η εταιρεία διαθέτει το Κρι Κρι Babies «Το πρώτο μου γιαουρτάκι», το 1ο γιαούρτι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη 6 μηνών και πάνω, καθώς και τη σειρά Κρι Κρι Kids, κατηγορία στην οποία κατέχει την πρώτη θέση με συνεχώς ανοδικό μερίδιο**.

Μάλιστα, πρόσφατα η σειρά Κρι Κρι Kids Peppa Pig  εμπλουτίστηκε με τη νέα, υπέροχη και αγαπημένη γεύση των παιδιών, «Μπισκότο», συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με την Πέππα το Γουρουνάκι, που ξετρελαίνει τα παιδιά, ενώ παράλληλα προσφέρει μια υγιεινή επιλογή που περιέχει όλες τις θρεπτικές αξίες για τους μικρούς μας φίλους.

 

*μερίδιο σε όγκο πάνω από 10,5%. Πηγή: IRI, Φεβρουάριος 2022

**μερίδιο σε όγκο 42,7%. Πηγή: IRI, Φεβρουάριος 2022

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.krikri.gr

facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr