Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής μιας γυναίκας. Κατά τη διάρκειά της συντελούνται μεγάλες αλλαγές σ’ όλα τα επίπεδα της ύπαρξής της (σωματικό, ψυχολογικό, νοητικό) αλλά και στις δυναμικές των διαπροσωπικών της σχέσεων (σύντροφος, μέλη της οικογένειας). Η υποστήριξή της λοιπόν σ’ αυτή τη περίοδο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη ώστε να κατανοήσει, να διαχειριστεί και να εμπεριέξει όσα χρειάζεται αλλά και να αποβάλει και να σχετιστεί με όσα την επιβαρύνουν.

Στην ομάδα θα δώσουμε χρόνο και χώρο ώστε η καθεμία να μπορέσει να μοιραστεί τους προβληματισμούς, τις αγωνίες, τον τρόπο που παρατηρεί και βιώνει τις αλλαγές της εν λόγω περιόδου. Θα μπορέσουμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες, τις προσδοκίες αλλά και τους φόβους. Θα χαλαρώσουμε και θα αλληλεπιδράσουμε με δημιουργικούς τρόπους. Όλα αυτά μέσα σε συνθήκες συναισθηματικής ασφάλειας, αποδοχής και ζεστασιάς.

Το εργαστήρι  στην διεύθυνση: Αλκμαιωνίδων 6 Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Πληροφορίες και βιογραφικά των συντονιστριών όπως και πληροφορίες για τις μεθόδους και τις τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν στην εμψύχωση της ομάδας μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες μας: www.topsychodrama.gr και ndi-psychology.blogspot.gr