Την οικογένεια την έκαναν αγαπημένη οι ίδιοι οι γονείς μας, οι οποίοι φρόντιζαν να μας μεγαλώσουν με αγάπη και στοργή. Η προέκταση της ελληνικής οικογένειας και η αμέριστη στήριξη των γονέων προς τα παιδιά,  εξακολουθεί  μέχρι και σήμερα να  παίζει σημαντικό ρόλο για όλους. Πέρα του ότι διαμορφώνει ισχυρούς δεσμούς αγάπης,  μεταξύ των μελών της,  επιτελεί σημαντικότατη βοήθεια και στήριξη στην καθημερινότητα, στα παιδιά και στα εγγόνια. Ο παππούς και η γιαγιά που όλη μας αγαπήσαμε και αγαπάμε, με όλες τις γλυκές αναμνήσεις απαγορευμένες και μη,  ένας ρόλος μιας ζωής και στη ζωή  του παιδιού μας μέσα από το παιχνίδι

Νέες συλλεκτικές φιγούρες

αφιερωμένες στη διαχρονικότερη ελληνική αξία: την οικογένεια!

Μετά από 6 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά και έμπρακτης προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη, το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give της PLAYMOBIL Hellas, φέτος, παρουσιάζει 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες,  που αυτή τη φορά έχουν ως στόχο να τιμήσουν και να αναδείξουν την αξία της ελληνικής οικογένειας.

Η PLAYMOBIL Hellas, με απόλυτο σεβασμό στη ‘βάση’ της οικογένειας, μέσω των ιδιαίτερα σημαντικών μελών της, του παππού και της γιαγιάς, δημιούργησε τις νέες φιγούρες με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων προς όλους όσους έχουν ανάγκη.

Ο παππούς και η γιαγιά του PLAYMOBIL play & give, μαζί με τα εγγονάκια τους γίνονται παράλληλα και οι πρωταγωνιστές του νέου παραμυθιού που κυκλοφορεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της PLAYMOBIL Hellas, με τίτλο «Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς». Μέσα από την τρυφερή ιστορία που εμπνεύστηκε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και εικονογράφησε η Ίρις Σαμαρτζή με τη φροντίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος,  αποτυπώνεται η ανιδιοτελής αγάπη και φροντίδα του παππού και της γιαγιάς, που απολαμβάνουν τα παιδιά και νοσταλγούν οι μεγάλοι.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give κυκλοφορούν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών / αιμοποιητικών κυττάρων, καθώς και την εγγραφή τους ως εθελοντών δοτών.

Το παραμύθι του κοινωνικού προγράμματος, διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas, στο PLAYMOBIL FunPark καθώς και σε εκπαιδευτικούς. Διαχρονικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος        PLAYMOBIL play & give είναι το NICKELODEON.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas

Tο PLAYMOBIL play & give:

Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give υλοποιείται από την PLAYMOBIL Hellas με συνέπεια, από το 2012. Έχοντας καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, στα 6 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, το PLAYMOBIL play & give  έχει προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα. Κάθε χρόνο, 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και το πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give. Μέχρι σήμερα, η PLAYMOBIL Hellas έχει προσφέρει 100.000€ για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”. 

Ο Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” ιδρύθηκε το 2012, από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, που εδώ και 27 χρόνια, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δίνει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Πρωταρχικός σκοπός του υπήρξε η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία αποτελεί απάντηση στην ανάγκη εύρεσης εθελοντών δοτών, με στόχο να εξασφαλίσει σε όλους όσους το χρειάζονται, το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος.