Παιδική Μουσικοθεατρική Διαδραστική Παράσταση

«Ο ΤΑΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΑΚΗΣ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ»

Μια ολοκαίνουργια παραγωγή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ στο Λυκαβηττό!

Ο ΤΑΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΑΚΗΣ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ είναι μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά 2+, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Κατερίνας Βασδέκη.

Ο ΤΑΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΑΚΗΣ είναι ένα μικρό σκουλήκι που γυρνά μέσα στο μουσικό δάσος, ψάχνοντας να βρει φίλους!

Συναντά λοιπόν εκεί το ΤΑΣΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΟ και τη ΛΟΥΛΑ ΤΗΝ ΨΗΛΟΥΛΑ, μα κάτι απίστευτο συμβαίνει! Όταν προσπαθούν να τραγουδήσουν όλοι μαζί δεν μπορούν έχει χαθεί Ο ΡΥΘΜΟΣ! Τον πήρε ο πονηρός και φοβερός ΕΡΝΕΣΤΟΣ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ! Ο μόνος τρόπος για να τον δώσει πίσω είναι να τον ακολουθήσουν οι τρείς φίλοι στο ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΩΝ.

Τι θα γίνει στο δρόμο για το κάστρο?
Ποιούς θα συναντήσουν?

Πώς θα καταφέρουν να ξεφύγουν και να τραγουδήσουν ξανά όλοι μαζί?

 

Ο ΤΑΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΑΚΗΣ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ μια διαδραστική μουσική παράσταση για να μάθουν τα παιδιά τις νότες τους ήχους και τη μελώδια με παιδαγωγικό στόχο και ψυχαγωγική προσέγγιση.  Χρώματα και μουσική από πλήκτρα και κρουστά παρασύρουν τα παιδιά σε αυτό το μουσικό παραμύθι.

Κείμενο – διασκευή: Κατερίνα Βασδέκη σκηνοθεσίαμουσική: Κατερίνα Λιαποπούλου, σκηνικά & κοστούμια:  παίζουν οι ηθοποιοί: Αμαλία Κλημοπούλου, Κατερίνα Λιαποπούλου, Γεωργία Σοφού.

οργάνωση παραγωγής: Φαίη Γιώτη, παραγωγή: Πολιτιστικό Πάρκο.

Η θεατρική παράσταση Ο ΤΑΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΑΚΗΣ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ από 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 θα παίζεται κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στις 17.00 στη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός. Καθημερινές δίνονται παραστάσεις σχολείων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ /ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 3647200,  210 3645481 ΚΑΙ 22990 42100

Διάρκεια:90’

Προπώληση εισιτηρίων στο vivα.gr στο site του Πολιτιστικού πάρκου www.politistikoparko.com στο ταμείο του θεάτρου.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 8 €

Ειδικές τιμές για σχολεία.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=fTMxbufVdx8