Ο Nikos Sliakas μπήκε σε νέες δημιουργικές δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία. Ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην κομμωτική μεταμορφώνοντας τον Θανάση Τσαλταμπάση σε Τσάρλι Τσάπλιν για τις ανάγκες της νέας θεατρικής παράστασης.

Κάθε χρόνο προσπαθώ να δημιουργώ, να βρίσκω τρόπους για να γίνομαι καλύτερος και να εξυπηρετώ τους πελάτες μου καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους, το ιδανικό στυλ μαλλιών,   αλλαγές που κολακεύουν περισσότερο απόλυτα εναρμονισμένες με το προσωπικό σας στυλ!. Σε συνέχεια της μόνιμης προσπάθειας μου για δημιουργικότητα, ήρθε η φετινή χρονιά που ήταν και είναι για εμένα μια άκρως δημιουργική χρονιά.

Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση να μεταμορφώσω τον καταξιωμένο ηθοποιό  Θανάση Τσαλταμπάση σε Τσάρλι Τσάπλιν για τις ανάγκες της νέας θεατρικής παράστασης.  Περιμένω με αγωνία την έναρξη της, για να παρακολουθήσω και εγώ το μοναδικό αυτό βραβευμένο έργο του Daniel Colas «Tσάρλι Τσάπλιν».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μεταμορφώνεται σε Τσάρλι Τσάπλιν και η ζωή του σπουδαίου “αλητάκου” ζωντανεύει στη θεατρική σκηνή! Η συναρπαστική ζωή του σπουδαίου “αλητάκου” που στιγμάτισε την ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.Το βραβευμένο έργο του Daniel Colas «Tσάρλι Τσάπλιν», μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο Παρίσι, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, τον Οκτώβριο του 2017, σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια.
Στο έργο ξεδιπλώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο και καταιγιστικό κινηματογραφικό ρυθμό όλο το παρασκήνιο της μυθιστορηματικής ζωής του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο αλητάκου «Σαρλώ», που στιγμάτισε την εξέλιξη του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ο Τσάρλι Τσάπλιν ξεκίνησε ένα πάμπτωχο ορφανό παιδί του δρόμου, για να εξελιχθεί σε ένα διάσημο και πάμπλουτο καλλιτέχνη παγκόσμιας αναγνώρισης. Η ζωή του ήταν γεμάτη αντιθέσεις, ανατροπές, έρωτες, με στοιχεία ενός τρελού παραμυθιού.
Στην παράσταση που ακροβατεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος, ο ρόλος του πολυαγαπημένου Σαρλώ εναλλάσσεται με αυτόν του αληθινού προσώπου που τον υποδύθηκε, του Τσάπλιν. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μεταμορφώνεται, με τα δύο αυτά γοητευτικά, αλλά τόσο αντίθετα πρόσωπα.

Η Μαρίνα Ψάλτη ερμηνεύει τη μητέρα του, ενώ η Τζένη Θεωνά τις τρεις από τις νεαρές γυναίκες της ζωής του. Ο Χρήστος Σπανός κρατά το ρόλο του αδελφού του, Σίντνεϊ, που είχε σημαντική επιρροή στη ζωή και στην καριέρα του Τσάπλιν. Ο Σωκράτης Πατσίκας ερμηνεύει τον Μακ Σένετ, τον παραγωγό του Hollywood, που πρώτος ανακάλυψε το ταλέντο του νεαρού Τσάρλι. Τέλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου τιμά την παραγωγή με τη συμμετοχή του, παίζοντας το διάσημο για τις ίντριγκες και το πολιτικό παρασκήνιο, αρχηγό του FBI, Χούβερ.
Η παράσταση μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής με τα σκηνικά της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια Παναγιώτας Κοκκορού, χορογραφίες της Άννας Αθανασιάδη, μουσική Παναγιώτη Αυγερινού και φωτισμούς Λευτέρη Παυλόπουλο.

Nikos Sliakas – HairExperts Salon&Spa
George Keramidas – Kryolan Hellas
Φωτογραφίες: Marilena Anastasiadou
Θεατρική σεζόν 2017-2018, Θέατρο Ακροπόλ / Theatro Akropol