Χάρτινα  οικολογικά παιχνίδια για παιδιά από 3 ετών.

Παίξτε-ζωγραφίστε-δημιουργήστε. firedragon

Κινούμενη χαρτοκατασκευή walter Ruffler Δράκος.Το μόνο που θα χρειαστεί κανείς για να τη φτιάξει είναι κόλλα, ψαλίδι, χάρακα και πολύ υπομονή. Το αποτέλεσμα όμως είναι εντυπωσιακό. Δε νομίζετε;10,00 €

unnamedebiskoto

Τετράδιο ζωγραφικής με θέμα τη θέλασσα. Pop up τοπία από ανακυκλωμένο χαρτί έτοιμα να ζωγραφιστούν,9,50 €.Untitled-1

Χάρτινη κατασκευή ΚΑΣΤΡΟ που συναρμολογείται σε 3 διαφορετικά σχέδια, χωρίς κόλλα ή ψαλίδι και μπορεί να ζωγραφιστεί με μαρκαδόρους, νερομπογιές, ακόμα και να διακοσμηθεί με χαρτί ή ύφασμα. Μεταφέρεται εύκολα, μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί ή να ανακυκλωθεί. Με διαστάσεις: Μ: 105εκ. / Π: 105εκ. / Υ: 125εκ. και τιμή 65,90 €.

Χάρτινες οικολογικές κατασκευές για παιδιάXάρτινη κατασκευή από ανθεκτικό cardboard “Πύργος του Δράκου” για τα αγόρια και για τα κορίτσια “Παλάτι των Ρόδων”. Τα παιδιά θα τρελαθούν, θα το ζωγραφίσουν μόνα τους και θα ασχοληθούν με λεπτομέρεια για να ζωγραφίσουν το δικό τους μικρό κάστρο. Θα το συναρμολογήσουν, θα διακοσμήσουν το δωμάτιο τους και θα παίξουν ατελείωτες ώρες με τους ιππότες και τις άμαξες!!! Διαστάσεις: 24εκ. Χ Π:24εκ. / Υ:28εκ.14,00 €.

Παιδί. Χάρτινα οικολογικά παιχνίδια και κατασκεύες.

Πειρατικό καράβι Calafant. Χάρτινη κατασκευή για παιδιά, που συρναμολογείται εύκολα χωρίς κόλλα ή ψαλίδι και με δώρο 12 μη τοξικούς μαρκαδόρους. Διαστάσεις: 21,5εκ.X 22εκ. / Υ:26εκ. 17,00 €.

Γοργόνες CalafatΓοργόνες Calafant. Χάρτινη κατασκευή για παιδιά, που συρναμολογείται εύκολα χωρίς κόλλα ή ψαλίδι. Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 μη τοξικούς μαρκαδόρους! 14,00€ Διαστάσεις: 33εκ.Χ24εκ. / Υ:50,5εκ.

Ρομπότ

Ρομπότ χαρτοκατασκευή από ανθεκτικό cardboard που συναρμολογείται χωρίς κόλλα ή ψαλίδι και ζωγραφίζεται.Μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί ή να ανακυκλωθεί! Διαστάσεις: 39 x 22 x 52.5εκ. 24,00€.

Για περισσότερες χαρτοκατασκευές Living Green: www.livinggreen.gr