Παιδικά έπιπλα Laro

Παιδικά έπιπλα Laro. Τα Ελληνικά έπιπλα Laro χρησιμοποιούν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η Laro αναζητά τα καλύτερα φυσικά υλικά έχοντας ως βασική της αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον. Παράγει πρωτοποριακά συστήματα επίπλων από μασίφ ξύλο με οικολογικά χρώματα και βερνίκια που έχουν ως βάση το νερό. Το μασίφ ξύλο, από το οποίο κατασκευάζουν τα περισσότερα έπιπλα και η μοναδική εγγύηση των 10 χρόνων, επιβεβαιώνει ότι τα έπιπλα laro  αντέχουν στο χρόνο,  ενώ δεν διστάζει να εγγυηθεί για την ύψιστη ποιότητα κατασκευής τους.

Τα παιδικά έπιπλα Laro παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο καθώς και μελλοντικής μετατροπής, καλύπτοντας έτσι τις νέες ανάγκες των παιδιών καθώς αυτά μεγαλώνουν. Αυτό σημαίνει πως με την προσθήκη, αφαίρεση ή ανασύνθεση κάποιων στοιχείων ένα παιδικό έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε εφηβικό.

Στο δίκτυο καταστημάτων μας, εκτός από τα παιδικά έπιπλα και βρεφικά έπιπλα, θα βρείτε επίσης μοναδικά καθίσματα γραφείου,  παιδικά γραφεία, πολυμορφικά έπιπλα κουκέτες, υφάσματα, λευκά είδη, χαλιά, φωτιστικά και διακοσμητικά είδη από φυσικά υλικά, που συμπληρώνουν το χώρο του παιδικού δωματίου και τελειοποιούν την εκάστοτε διακοσμητική ιδέα. Θα βρείτε ακόμη,  τα Γερμανικά συστήματα γραφείου Μοll τα οποία διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Υπέροχες ιδέες, υψηλή αισθητική design & λειτουργικότητα

Κρεβάτι Zoo με νέα βαφή Νatura από μασίφ ξύλο κότο, στέγη με δύο συρτάρια και βιβλιοθήκη Tili.

Καταστήματα Laro θα βρείτε:

ΑΘΗΝΑ | Άλιμος

Λεωφόρος Αλίμου 6, τηλ: 210-9843965

ΑΘΗΝΑ | Χαλάνδρι

Λεωφόρος Πεντέλης 73, τηλ: 210-6855922