Νέα σχέδια νέες προτάσεις. Παιδικά έπιπλα Laro

Τα Ελληνικά έπιπλα Laro χρησιμοποιούν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η Laro αναζητά τα καλύτερα φυσικά υλικά έχοντας ως βασική της αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον. Παράγει πρωτοποριακά συστήματα επίπλων από μασίφ ξύλο με οικολογικά χρώματα και βερνίκια που έχουν ως βάση το νερό. Το μασίφ ξύλο, από το οποίο κατασκευάζουν τα περισσότερα έπιπλα και η μοναδική εγγύηση των 10 χρόνων, επιβεβαιώνει ότι τα έπιπλα laro  αντέχουν στο χρόνο,  ενώ δεν διστάζει να εγγυηθεί για την ύψιστη ποιότητα κατασκευής τους.

Τα παιδικά έπιπλα Laro παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο καθώς και μελλοντικής μετατροπής, καλύπτοντας έτσι τις νέες ανάγκες των παιδιών καθώς αυτά μεγαλώνουν. Αυτό σημαίνει πως με την προσθήκη, αφαίρεση ή ανασύνθεση κάποιων στοιχείων ένα παιδικό έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε εφηβικό.

Στο δίκτυο καταστημάτων Laro, εκτός από τα παιδικά έπιπλα και βρεφικά έπιπλα, θα βρείτε επίσης μοναδικά καθίσματα γραφείου,  παιδικά γραφεία, πολυμορφικά έπιπλα κουκέτες, υφάσματα, λευκά είδη, χαλιά, φωτιστικά και διακοσμητικά είδη από φυσικά υλικά, που συμπληρώνουν το χώρο του παιδικού δωματίου και τελειοποιούν την εκάστοτε διακοσμητική ιδέα. Θα βρείτε ακόμη,  τα Γερμανικά συστήματα γραφείου Μοll τα οποία διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Υπέροχες ιδέες, υψηλή αισθητική design & λειτουργικότητα

Το κόκκινο αλογάκι της Laro

Παιδικό γραφείο της σειράς Tili | Παιδική καρέκλα και παιδικό τραπεζάκι από μασίφ ξύλο λευκού χρώματος.

Υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο και βιβλιοθήκη

paidika epipla

Παιδικό κρεβάτι «Πειρατικό».

paidika epipla laro

Παιδικό κρεβάτι Zoo από μασίφ ξύλο poplar.| Τρίστηλη βιβλιοθήκη της σειράς Tili. Μεγάλη ποικιλία στα νέα χρώματα της Natura.

Πολυθρόνα-κρεβάτι MULTI-για το παιδικο-νεανικο δωματιο - laro-ebiskotogr

Πολυθρόνα-κρεβάτι MULTI-για το παιδικό και νεανικό δωμάτιο!

laro

Κρεβάτι Zoo με νέα βαφή Νatura από μασίφ ξύλο κότο, στέγη με δύο συρτάρια και βιβλιοθήκη Tili.

 

Μαξιλάρες δαπέδου σε διάφορα σχέδια και χρώματα | Διακοσμητικά μαξιλάρια laro

 

Παιδικα επιπλα Laro

Διακοσμητικά πουφ για το παιδικό δωμάτιο από τη Laro.

 

Καταστήματα Laro θα βρείτε:

ΑΘΗΝΑ | Άλιμος

Λεωφόρος Αλίμου 6, τηλ: 210-9843965

ΑΘΗΝΑ | Χαλάνδρι

Λεωφόρος Πεντέλης 73, τηλ: 210-6855922