Δημιουργήστε ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο φρέσκο ​​και φωτεινό περιβάλλον στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού ή  στο playroom.

Προτάσεις και ιδέες διακόσμησης παιδικού δωματίου από τον οίκο Camengo. O Γαλλικός οίκος υφασμάτων Camengo  μοιράζεται τις εμπνεύσεις του και μεταμορφώνει το παιδικό δωμάτιο σε έναν μοναδικό παιχνιδιάρικο χώρο. Λατρεύει τα χρώματα και τις εικόνες.

 Η καινούργια συλλογή παιδικών υφασμάτων  του οίκου Camengo φέρει το όνομα  summer camp. Η συλλογή διαθέτει εκπληκτικά υφάσματα,  παιδικές κουρτίνες, μοναδικά σχέδια στις παιδικές ταπετσαρίας τοίχου και πολλά αξεσουάρ  για το παιδικό δωμάτιο. Πολλά σχέδια, χρώματα και πολλούς συνδυασμούς όπου θα μεταμορφώσουν το χώρο του παιδικού δωματίου σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο με γαλλικό  αέρα !!!

TheLittleFriendsWallpaper1

Παιδική ταπετσαρία και υφάσματα summer camp.

summer campΠαιδικές ταπετσαρίες και υφάσματα με πολύχρωμα μοτίβα και πουλιά για το κοριτσίστικο δωμάτιο. Ενώ τα γράμματα, οι καθετες  ρίγες και οι ελέφαντες είναι μια πρόταση διακόσμησης  για το παιδικό δωμάτιο των αγοριών. Σχεδόν ολες οι παιδικές ταπετσαρίες και τα υφάσματα  κυκλοφορούν και σε άλλα χρώματα. Παιχνίδι με τα χρώματα για κορίτσια και για αγόρια.

ifasmata-camengo2eclectic-kids

Χαλαρό, άνετο και φωτεινό είναι τα γνωρίσματα που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν το παιδικό δωμάτιο.Τα υφάσματα και η ταπεταρία είναι της σειράς Abracatabra.

ifasmataΑνάλογα με το ύφος του δωματίου, την ηλικία αλλά και τον χαρακτήρα του παιδιού μπορείτε να βρείτε ευφάνταστα σχέδια παιδικής ταπετσαρίας όπως χαρταετούς, ζωάκια, λουλούδια,  πεταλούδες κα.  που θα δώσουν στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου αέρα ανανέωσης.

Από: Λία Ζερβού