Η εταιρεία «Systema di Cucina» και οι συνεργάτες της έχουν καταλάβει σημαντικό χώρο στον τομέα εισαγωγής παιδικών επίπλων. Τα προϊόντα της εισάγονται αποκλειστικά από την Ιταλία είναι εξαιρετικής ποιότητας με ευρωπαϊκές προδιαγραφές καθώς και διαθέτουν οικολογικά standards.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει ενταχθεί δυναμικά και στην εισαγωγή επίπλων των πιο απαιτητικών πελατών, τα παιδιά.  Παιδικά έπιπλα, παιδικές κουκέτες, παιδικά γραφεία, καρέκλες γραφείου, παιδικά κρεβάτια, μοντέρνα εφηβικά δωμάτια. Ειδικές κατασκευές, όπως ντουλάπες, βιβλιοθήκες, ράφια. Κύριος στόχος η εργονομία και η λειτουργικότητα των επίπλων, με τις νέες τάσεις και προτάσεις των πρωτοπόρων ιταλικών εταιρειών, προσφέροντας στο χώρο σας τέλεια αρμονία και μοναδική αισθητική, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και  με πολύ καλή προσέγγιση ποιότητας και τιμής.

  • βέλτιστη εξυπηρέτηση, εργονομικός σχεδιασμός, λειτουργικότητα.
  • αναβάθμιση του χώρου αισθητικά,  με την οπτική ενοποίηση όλων των επίπλων που βρίσκονται στο χώρο.
  • συνέπεια χρόνου παράδοσης, σωστή εγκατάσταση. -After sales service, τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Η εταιρεία Systema di cucina και οι συνεργάτες της στο Xαλάνδρι, Αριστοτέλους 89, με την ειδίκευση τους  ως διακοσμητές, σας περιμένουν να  προτείνουν και να σας δώσουν ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσετε το καλύτερο παιδικό – εφηβικό δωμάτιο, πάντα με γνώμονα τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Systema di cucina:

Aριστοτέλους 89, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6852770

www.systemadicucina.gr