Προσφορά απορρυπαντικού πλυντηρίου SAVEX στα καταστήματα της FS Direct!

 Από τις 5 Μαΐου έως και το Σάββατο 10 Μάιου 2014, η FS Direct σας περιμένει στα καταστήματα της με μια Super 1+1 προσφορά στα απορρυπαντικά πλυντηρίου SAVEX!  Ελάτε στο Χαλάνδρι (Λ. Πεντέλης 27) ή στο Αιγάλεω (Ν. Πλαστήρα 18 & Ανδριανουπόλεως) και ΚΕΡΔΙΣΤΕ! Με την αγορά μίας συσκευασίας απορρυπαντικού πλυντηρίου SAVEXπαίρνετε ΔΩΡΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ!!!

FSDirect_Savex

Τα απορρυπαντικά πλυντηρίου Savex προσφέρουν μια εξαιρετικά καλή απόδοση πλυσίματος σε ανταγωνιστική τιμή, ενώ αυτό που τα ξεχωρίζει είναι η συλλογή των εξαιρετικών, ενδιαφερόντων, εύστοχων και αξέχαστων Γαλλικών αρωμάτων!

Οι επιλογές πολλές…

Υγρό απορρυπαντικό Savex: προσφέρει εξαιρετική απόδοση κυρίως πλυσίματος με ενισχυμένα αρώματα και τέλεια διαλυτότητα. Είναι συμπυκνωμένο με αποτέλεσμα να κάνετε οικονομία, αφού μια δόση ισοδυναμεί με 100 gr σκόνη για 4-5 κιλά ρούχα

Savex White Brilliance: πλένει υπέροχα και σας προσφέρει ακαταμάχητη φρεσκάδα. Απολαύστε το εκλεπτυσμένο άρωμά του και την αστραφτερή καθαριότητα των λευκών υφασμάτων.

Savex Color Brightness: προστατεύει τα χρωματιστά υφάσματα ώστε το συχνό πλύσιμο να μην αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σας προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, ήπια αρώματα και λαμπερά χρώματα.

Savex 2 in1 Tiara Flower: είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα λευκά ρούχα προσφέροντας αστραφτερή καθαριότητα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και σας αγκαλιάζει με ένα εκλεπτυσμένο άρωμα.

Savex 2 in1 Royal Orchid: είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα χρωματιστά ρούχα διατηρώντας τη λάμψη των αγαπημένων σας χρωματιστών ρούχων μετά από κάθε πλύση. Το μαγικό του άρωμα θα σας συναρπάσει.

Savex 2 in1 Emerald Blossom: προσθέτει μοναδική φρεσκάδα στα καθαρά ρούχα σας. Ξεχάστε τους λεκέδες και αφήστε τις αισθήσεις σας να παρασυρθούν σε μια έκρηξη ανοιξιάτικων αρωμάτων.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό της FS Direct Hellas σας περιμένει από 5 έως και 10 Μαίου 2014, για να ψωνίσετε έξυπνα & και πάνω απ’ όλα οικονομικά από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης, βρεφικής φροντίδας ή οικιακού καθαρισμού επωφελούμενοι των ειδικών προσφορών 1 + 1 σε όλα τα προϊόντα!!!

  • Χαλάνδρι

Λ. Πεντέλης 27,15233 Χαλάνδρι T.:211 1069422

  • Αιγάλεω

 Ν.Πλαστήρα 18 & Ανδριανουπόλεως, Αιγάλεω T.:211 1069422

…και σύντομα σε όλη την Ελλάδα!

www.fsdirect.gr