Ελληνικό, φυσικό-φυτικό σαπούνι με ρόδι Nature

Το Ελληνικό φυσικό-φυτικό σαπούνι με ρόδι NATURE καθαρίζει, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδιού συμβάλλουν καθοριστικά στην διατήρηση της ελαστικότητας αλλά και της νεανικής όψης της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση ενυδάτωση σε βάθος. Τα αγνά, φυσικά συστατικά του το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση από τη σύγχρονη οικογένεια, ενώ είναι κατάλληλο για τα χέρια και το σώμα και φυσικά για όλους τους τύπους δέρματος.

Το φυσικό-φυτικό σαπούνι με ρόδι NATURE παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 100gr, 50gr αλλά και 25gr (για ξενοδοχειακή χρήση) μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Δίκτυο καταστημάτων MY MARKET και METRO Cash & Carry, Φαρμακεία κλπ).

Το φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με ρόδι NATURE, διατίθεται από την εταιρεία Nature Hellas Care Products η οποία έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής προϊόντων περιποίησης, τα πιο αγνά Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος, χρησιμοποιώντας βιολογικά & φυσικά εκχυλίσματα των πιο δραστικών συστατικών της φύσης. Τα συστατικά των φυσικών προϊόντων περιποίησης της Nature Hellas Care Products, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας, δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα της, ενώ δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας της Nature Hellas Care Products, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal).

 

Nature Care Products

www.enature.gr

T: +30 213 0351222-3