ΔΙΩΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

θέμα «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Ε-IQ»

Τα συναισθήματά μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στην ζωή μας, καθώς μέσα από διαδοχικές φάσεις μας οδηγούν στην λήψη αποφάσεων. Τα συναισθήματα μας βοηθάνε να εδραιώσουμε τα όριά μας, έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμεύσουν ως μια εσωτερική ηθική και ως δεοντολογική πυξίδα, και είναι απαραίτητα για την λήψη μια καλής απόφασης. Οι επιστήμονες έχουν επισημάνει την σημασία που έχει η Συναισθηματική Νοημοσύνη στη επίτευξη προσωπικών και συλλογικών στόχων, στην επιτυχία των διαπροσωπικών μας σχέσεων καθώς και το σημαντικό ρόλο που παίζει για τον καθορισμό της αγοραστικής μας συμπεριφορά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και γονείς. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Ομιλητής είναι ο ψυχολόγος και καθηγητής Δρ. Δημήτρης Θεοδοσάκης.

Κόστος 10€, 5€ για πελάτες με κάρτα μέλους FLH /άνεργους/φοιτητές.

Συμμετοχή μόνο κατόπιν κράτησης θέσεως και εξόφλησης μέχρι και δύο μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.                                                                                               

Θα δωθεί Βεβαίωση Συμμετοχής σε επαγγελματίες, κατόπιν αιτήματος.

              ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Δημήτρης Θεοδοσάκης γεννήθηκε στα Χανιά. Είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, τακτικό μέλος της ΕΛΨΕ και διδάσκει σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια. Εργάζεται στη δημόσια Εκπαίδευση, έχει Παιδαγωγικές Σπουδές και είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ “Feels Like Home”

Καραϊσκάκη 72-74, Αγ.Παρασκευή 153 41 Τηλ. 213 037 6635, 6988 937 887

http://dionisocialservices.wix.com/polyxoros