Φεβρουάριος: ατέλειωτο παιχνίδι στο Kidom με 14€! Για όλο τον Φεβρουάριο, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα προσφέρει ξέφρενη διασκέδαση με Kidom Pass μόνο με 14€ για απεριόριστο παιχνίδι όλη μέρα. Πού αλλού; Στο Kidom του Allou! Fun Park φυσικά!

Tο Kidom περιμένει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τα αγαπημένα του πιτσιρίκια να ξεφαντώσουν σε όλα τα αγαπημένα παιχνίδια του με Kidom Pass μόνο με 14€ (αντί της κανονικής τιμής των 16€). Ατελείωτες βόλτες με το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά- πολλά ακόμα παιχνίδια. Οι Coco Fouskes, ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom τα περιμένει με  τεράστια φουσκωτά και φανταστικά  παιχνίδια! O ειδικά διαμορφωμένος χώρος με baby φουσκωτά περιμένει τους πιο μικρούς  μπόμπιρες ηλικίας έως 3 ετών για να παίζουν με ασφάλεια!

Και φυσικά πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Το Allou! Fun Park αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Ψυχαγωγίας (Amusement Park) της χώρας, αποσπώντας το βραβείο «Superbrands 2010» στη κατηγορία «Ψυχαγωγία». Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, I.A.A.P.A.), είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και ελεγχόμενο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτει.

Στο Allou! και Kidom, κατόπιν επικοινωνίας, γίνονται οι πιο fun φωτογραφήσεις μόδας, συνεντεύξεις κτλ.

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888

www.allou.gr

www.facebook.com/Kidom

instagram @kidom.gr