Νέα σειρά βρεφικών κρεμών. Οι βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bebe στην ελληνική αγορά 

Η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών κρεμών bio-bebe, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA και περιλαμβάνει 100% βιολογικά προϊόντα. Οι πρώτες ύλες των βρεφικών κρεμών bio-bebe έχουν παραχθεί με σεβασμό προς τα μωρά και τη φύση καθώς στις βιολογικές καλλιέργειες δε χρησιμοποιούνται συνθετικά παρασιτοκτόνα ή χημικά λιπάσματα. Οι κρέμες bio-bebe περιέχουν ωφέλιμες φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά χωρίς ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών κρεμών bio-bebe αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές γεύσεις: ρυζάλευρο ολικής άλεσης, κρέμα δημητριακών ολικής άλεσης, κρέμα με μπανάνα & δημητριακά ολικής άλεσης, κρέμα με μήλο & δημητριακά ολικής άλεσης. Τα δημητριακά είναι πάντα ολικής άλεσης και ο πολτός των φρούτων περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα. Το ρυζάλευρο ολικής άλεσης bio-bebe είναι η ιδανική πρώτη τροφή απογαλακτισμού εξαιρετικά εύπεπτη, με λεία υφή. Επιπλέον, η φυσική φρουτώδης γεύση των bio-bebe βοηθά το μωρό να διευρύνει ομαλά το φάσμα των γεύσεών του με μια θρεπτική φυσική τροφή. Οι βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bebe προσφέρουν την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τις ανάγκες ανάπτυξης και είναι ιδανικές για την προοδευτική είσοδο δημητριακών στο διαιτολόγιο του μωρού.

Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών, φαρμακευτικών εταιριών.  Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς του φαρμάκου, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των προϊόντων φροντίδας υγείας, της ειδικής και κλινικής διατροφής και της βρεφικής φροντίδας με μια ομάδα έμπειρων εργαζομένων που υποστηρίζουν την παραγωγή, την προώθηση και τη διανομή των προϊόντων της Cana. Η αφοσίωση στην επαγγελματική ηθική, τη διαφάνεια και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε όλο τα φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι ο βασικός άξονας της πολυετούς πορείας της Cana.