Παιδί και κρέμες για το σύγκαμα του μωρού

Η Sudocrem διαθέτει διάφορα συστατικά και ιδιότητες, όπως:

  • soducreamλανολίνη (μη αλλεργιογόνο), για την παροχή μαλακτικών ιδιοτήτων
  • το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι μια στυπτική ουσία που μειώνει την απώλεια υγρού από τους ιστούς
  • το βενζοϊκό βενζύλιο και το κινναμικό βενζύλιο συγκαταλέγονται στα συστατικά τουPeruvian Balsam, που είναι γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες
  • η βενζυλική αλκοόλη είναι ένα ασθενές τοπικό αναισθητικό που δρα για την ανακούφιση του τοπικού πόνου και ερεθισμού. Δρα επίσης ως απολυμαντικός/αντιβακτηριδιακός παράγοντας και είναι υπεύθυνος για την προστασία από βακτηριδιακούς μολυσματικούς παράγοντες.

ABCDerm_Change_C_4b7ba5a9200ba

 

Κρέμα πρόληψης και φροντίδας των ερεθισμών και του συγκάματος στη μηρογεννητική περιοχή των βρεφών και των μικρών παιδιών.

Χωρίς άρωμα.

 

 

 

Aveeno_Baby_Barr_4ed9152a38153

 

Η σύνθεσή της με βάση τη βρώμη και τον ψευδάργυρο δημιουργεί μια ασπίδα που προστατεύει την επιδερμίδα του μωρού από εξωτερικούς ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα της επιτρέπει να αναπνεέι.

 

 

 

BepantholΑνάπλαση και ενυδάτωση για το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα (από τον ήλιο, τις κοκκινίλες, το κρύο, την ξηρότητα, κλπ.). Απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Η κρέμα Bepanthol περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 η οποία ενισχύει την ανάπλαση και την περιποίηση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος (από το ήλιο, τις κοκκινίλες, το κρύο, την ξηρότητα κλπ.)

Κατάλληλη για κάθε δέρμα, έχει ουδέτερο pH. Να προφυλάσσεται από τη θερμότητα. Χρόνος ζωής μετά το άνοιγμα του προϊόντος: 24 μήνες.

CHICCO___________4b2f33eb121c3

 

 

Προσφέρει υψηλή προστασία και δράση στην επιφάνεια της επιδερμίδας, σχηματίζοντας ένα μαλακτικό και λείο προστατευτικό στρώμα γύρω από το δέρμα. Απομονώνει την πάνα από τα οργανικά υπολείμματα που προκαλούν έντονο ερεθισμό και φλεγμονές. Απαραίτητη σε κάθε αλλαγή.