Η διάβρωση του σμάλτου είναι μια κατάσταση που προκαλεί όλο και μεγαλύτερη ανησυχία, με το 79% των οδοντιάτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο να αναφέρουν ότι εξετάζουν κάθε εβδομάδα παιδιά με συμπτώματα διάβρωσης του σμάλτου.

Για αυτό η Sensodyme Prosmalto  είναι η  οδοντόκρεμα  για την προστασία του σμάλτου των δοντιών των  παιδιών.

Ellhnika sensodyne

Η Prosmalto για παιδιά είναι μια οδοντόκρεμα με φθόριο για καθημερινή χρήση, ειδικά σχεδιασμένη σε συνεργασία με οδοντιάτρους για να ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών των παιδιών και να βοηθά στην προστασία των δοντιών από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα των τροφών και από την τερηδόνα. Έχει χαμηλό δείκτη αποτριβής έτσι ώστε να περιορίζεται η περαιτέρω φθορά του σμάλτου από το βούρτσισμα. Με ουδέτερο pH και απαλή γεύση μέντας.

Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη οδοντόκρεμα για παιδιά πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα για να βοηθά στην προστασία από τη διάβρωση του σμάλτου και την τερηδόνα. Αν και συνιστάται για παιδιά άνω των 6 ετών, σε περιπτώσεις στις οποίες τα πρώτα σημάδια διάβρωσης του σμάλτου και τερηδόνας είναι εμφανή σε παιδιά κάτω των 6 ετών, η Prosmalto για παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την καθοδήγηση του οδοντιάτρου.

Περιέχει Sodium Fluoride (φθοριούχο νάτριο), 1450ppm‾F