Ονειρεύεστε το τέλειο σώμα; Τώρα το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από το κατώφλι του χειρουργείου. Το 95% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 23% του σωματικού βάρους είναι καθαρό λίπος. Αυτό το συσσωρευμένο λίπος δεν είναι τίποτε άλλο από δισεκατομμύρια λιποκύτταρα, ο όγκος των οποίων έχει αυξηθεί έως και 60 φορές, με αποτέλεσμα τη δημιουργία κυκλοφορικών προβλημάτων, την κατακράτηση υγρών και τοξινών και την παρεμπόδιση αποβολής των άχρηστων ουσιών. Από όπου κι αν πηγάζει το πρόβλημα, την λύση μπορεί να δώσει η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση, μια μέθοδος που εφαρμόζεται τώρα και στην Ελλάδα, στον ιατρικό χώρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed.

Πρόκειται για Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση;
Είναι μια μέθοδος ανώδυνη, ασφαλή, χωρίς επιπλοκές και χειρουργικό τραπέζι, με μόνιμα αποτελέσματα. Η εφαρμογή της είναι πολύ απλή: Με τη διοχέτευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσω λεπτών τριχοειδών κι εύκαμπτων βελονών, οι οποίες εφαρμόζονται υποδόρια, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα. Το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα λιποκύτταρα. Έτσι, ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Τα προϊόντα που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων περνούν στην κυκλοφορία του αίματος κι αποβάλλονται κυρίως με τα ούρα, γι αυτό κι επιβάλλεται η κατανάλωση άφθονου νερού. Επομένως, μιλούμε για μία πραγματική λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι, όπου το λίπος διαλύεται σταδιακά και ελεγχόμενα, χωρίς τραυματισμούς ή σημάδια.

Πόσο ασφαλής είναι;
Παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση. Φυσικά πρέπει να γίνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς. Είναι ανώδυνη, καθώς η εφαρμογή των βελονών γίνεται στο λίπος του υποδόριου ιστού, όπου δεν υπάρχουν νεύρα. Το άτομο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ηρεμεί και μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί, αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορεί να επιδοθεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δεν φορά κορσέ, δεν έχει σημάδια και δεν παίρνει φάρμακα. Γι αυτό εξάλλου η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε σημείο του σώματος, από το σύνηθες πρόβλημα της περιφέρειας και της κοιλιάς, μέχρι τις γάμπες, τα μπράτσα, ακόμα και το προγούλι.

SKOYRAS MED 1Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, γιατί επιτυγχάνεται διάλυση του λίπους και μείωση του όγκου των λιποαποθηκών. Ακόμα και αν κάποιος με την πάροδο του χρόνου πάρει κιλά, η κατανομή του λίπους θα είναι ομοιόμορφη, χωρίς επιλεκτική εναπόθεση στα σημεία του σώματος που έχουν ήδη υποβληθεί σε Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση. Η θεραπεία λοιπόν επαναπροσδιορίζει τις γραμμές και τη σιλουέτα του ασθενούς, μόνιμα και χωρίς πόνο.

Πόσο σύντομα βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα;
Στην πρώτη επαφή διαγιγνώσκονται η έκταση και η μορφή του προβλήματος και ο ειδικός συστήνει τον αριθμό των συνεδριών που κρίνει απαραίτητες. Κάθε συνεδρία διαρκεί δύο ώρες και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος του κάθε ατόμου. Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα βάρους, ο ασθενής δεν χρειάζεται να ακολουθήσει κάποια δίαιτα ή να χάσει βάρος για να δει αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα της κάθε θεραπείας είναι αυτόνομο και μετρήσιμο μετά από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Αν ωστόσο, το άτομο είναι υπέρβαρο, συστήνονται κάποιοι κανόνες υγιεινής διατροφής. Η τήρηση του διαιτολογίου είναι πολύ εύκολη, γιατί τα προϊόντα καταβολισμού του λίπους εισερχόμενα στην κυκλοφορία του αίματος δρουν κατασταλτικά στο κέντρο της όρεξης και της βουλιμίας κι έτσι το άτομο μετά τις πρώτες συνεδρίες δεν έχει τη διαρκή διάθεση για φαγητό που είχε πριν τη θεραπεία.

Και πόσο κοστίζει;
Αν το αποφασίσατε και θέλετε να μάθετε αν «αντέχει» η τσέπη σας, σας ενημερώνουμε ότι κάθε θεραπεία κοστίζει 70 ευρώ και ο αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα, μια θεραπεία τοπικού πάχους – κυτταρίτιδας συνήθως απαιτεί 12-14 συνεδρίες και ο ασθενής θα λύσει το πρόβλημά του άμεσα, οριστικά και χωρίς να απαιτείται απώλεια βάρους. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος που θα απευθυνθεί στα SkourasMed για τη συγκεκριμένη θεραπεία δεν δεσμεύεται με κάποιο πακέτο ή συνολική πληρωμή των θεραπειών, αλλά μπορεί να συνεχίσει την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση μέχρι το σημείο που επιθυμεί και να διακόψει όποτε θεωρήσει σωστό, βάσει της κρίσης του και, βέβαια, της συμβουλής του γιατρού.

SkourasMed Kολωνάκι:

Τσακάλωφ 8, Aθήνα, τηλ:  210 3613858

SkourasMed Mαρούσι:

Κηφισίας 32(κτίριο Αtrina, 9oς όροφος), Μαρούσι, τηλ: 210 6845036

SkourasMed Γλυφάδα: Ανδρέας Παπανδρέου 11,Γλυφάδα,τηλ. 210 8982233

www.skourasmed.gr