Special Wine-Dinners στο NEW Taste,
Το NEW Taste, το all-day εστιατόριο του πρωτοποριακού ξενοδοχείου NEW Hotel, στην καρδιά της Αθήνας. To New Taste θα μπορούσε να είναι προσωπική γκαλερί των αδελφών Campana. Σε ένα περιβάλλον που αιφνιδιάζει με τις εικαστικές του εγκαταστάσεις, τα “πειραγμένα” έπιπλα από ανακυκλωμένα υλικά και τα επιβλητικά φωτιστικά σε σχήμα καμπάνας, ο επισκέπτης έχει στη διάθεση του πρωινό -με καφέ Νapolitano Passalacqua για τους φανατικούς του εσπρέσο, μπουφέ με παραδοσιακά γλυκά που ψήνονται κάθε πρωί, μεσημεριανό, δείπνο a la carte. Το μενού στηρίζεται στη μεσογειακή κουζίνα, φτιάχνεται με βιολογικά προιόντα και φλερτάρει με τις ελληνικές σπεσιαλιτέ.
2 απολαυστικά, special menus, που έχουν επιμεληθεί ειδικά για τα Wine Dinners, οι σεφ του NEW Taste, συνθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό εκλεπτυσμένων γεύσεων και βραβευμένων οίνων και αποσταγμάτων TSANTALI. Για όλους όσους επιθυμούν να μετατρέψουν την έξοδό τους σε μία μοναδική γαστριμαργική εμπειρία, το NEW Taste, του NEW Hotel, αποτελεί και πάλι τον ιδανικό προορισμό!
Πληροφορίες – Κρατήσεις: NEW Taste Restaurant 210 3273170
Αναλυτικά τα Menu
- Σφυρίδα Μπρεζε, Βελουτέ αγγινάρας, λεμόνι,ραπανάκι – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Λευκός ξηρός | Ποικιλίες: Sauvignon blanc, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά
- Ριζότο Καπνιστής Γαρίδας, Ζωμός οστρακοειδών, ρόκα, αυγοταράραχο – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Ροζέ ξηρός | Ποικιλίες: Ξινόμαυρο, Syrah
- Φιλέτο Μοσχάρι Angus, Πατάτα βουτύρου, πουρές καρότου, σάλτσα μάυρης σταφίδας – KLIMA KLIMA ORGANIC TSANTALI, Ερυθρός ξηρός | Ποικιλία: Cabernet Sauvignon βιολογικής καλλιέργειας
- Τάρτα Βανίλιας, Κρέμα mascarpone βανίλια, παγωτό Σετσουάν – ΑΒΑΤΟΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ TSANTALI, (χωρίς γλυκάνισο) 38% vol
- Κριθαράκι Μελιτζάνας , Απάκι,Παλαιωμένη Παρμεζάνα – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Ροζέ ξηρός | Ποικιλίες: Ξινόμαυρο, Syrah
- Σαλάτα βαλεριάνα με μυρωδικά, Βurrata, κουκουνάρι,vinaigrette ντομάτας – KLIMA KLIMA ORGANIC TSANTALI, Λευκός ξηρός | Ποικιλία: Ασύρτικο
- Φιλέτο Λαυράκι Σχάρας, Πουρές Πατζαριού, baby καρότο, σάλτσα εσπεριδοειδών – ΕΜΜΕΤΡΟΣ ΛΟΓΟΣ TSANTALI, Ροζέ ξηρός | Ποικιλίες: Ξινόμαυρο, Syrah
- Μους λευκής Σοκολάτας, Ραβέντι,παγωτό βανίλια σιρόπι με λεμονοθύμαρο – ΑΒΑΤΟΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ TSANTALI, (χωρίς γλυκάνισο) 38% vol.