Το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς. Ένας νέος τρόπος προσέγγισης της εικαστικής δημιουργίας; Ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους; Μία δημιουργική επικοινωνία ανάμεσα στη σύγχρονη τεχνολογία και τα νέα πολυμέσα, με τους μεγάλους οικουμενικούς δημιουργούς; Μία εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική έκθεση – παράσταση για όλους; Η απόλυτη βιωματική εμπειρία μέσα κι από την καθολική διαδραστικότητα;

Από τις 7 Νοεμβρίου 2017 ως και τις 5 Μαρτίου 2018 στους εκθεσιακούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής οι Αθηναίοι θα δουν από κοντά αυτό το multimedia υπερθέαμα που παρουσιάζει όλα τα έργα του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου όχι στην πρωτότυπη εκδοχή τους αλλά ζωντανεύοντάς τα με τη χρήση τεχνολογίας.

Η μεγαλειώδης έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, έρχεται επιτέλους να εκστασιάσει και το ελληνικό κοινό! Όχι με τον συνήθη, αλλά μ’ έναν νέο, επαναστατικό τρόπο, που παρουσιάζοντας το συνολικό έργο του Van Gogh, αφηγείται ταυτόχρονα την δική του ιστορία, διεισδύει στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε.

Σε μία live συμφωνία φωτισμού, χρωμάτων, ήχων και μουσικής, που οργάνωσε η Grande Exhibitions με την Λάβρυς. Μέσω του SENSORY4™, ενός μοναδικού συστήματος που ενσωματώνει 40 προβολείς υψηλής ευκρίνειας, γραφικά πολλαπλών καναλιών και ήχο surround, δομώντας έτσι ένα από τα συναρπαστικότερα περιβάλλοντα πολλαπλών προβολών στον κόσμο. Που γεμίζοντας τον χώρο (τοίχους, κολώνες, οροφές, πατώματα) με γιγαντιαίες οθόνες ζωντανεύει τα αριστουργήματα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, αναδεικνύοντας τις αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας την  έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του.

Σε μία καθηλωτική ατμόσφαιρα ρέουσων εικόνων, σ’ ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο», σε μία πνευματική γλυκιά και πλούσια εμπειρία, που μέσω και της διαδραστικής αλληλεπίδρασης ενσωματώνει τον επισκέπτη, διεγείροντας και θρέφοντας όλες τις αισθήσεις του. Σε μία καθολική και διασφαλισμένη εις βάθος επικοινωνία του θεατή με το έργο, αλλά και τον δημιουργό.

 • Ενήλικες :15 €
 • Παιδιά / Φοιτητές / Άνεργοι / 65 +: 12 €

Πακέτα Εισιτηρiων

 • Family PACK 1 : 
  4 ατόμων : 2 ενήλικες 2 Παιδιά
  Τιμή Πακέτου : 48 €
 • Family Pack 2
  4 ατόμων : 1 ενήλικας 3 Παιδιά
  Τιμή Πακέτου : 45 €
 • Maxi Family:
  5 ατόμων : 2 ενήλικας 3 Παιδιά
  Τιμή Πακέτου : 59 €

Ομαδικά Εισιτήρια

 • Για Ομαδικές κρατήσεις άνω των 20 εισιτηρίων επικοινωνήστε με το 210 7258510

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα πατήστε εδώ:
https://www.viva.gr/tickets/show/megaro-mousikis/van-gogh-alive/