Νέα απίθανα βιβλία από τις Εκδόσεις Anubis

Οι Εκδόσεις Anubis φέρνουν και στην Ελλάδα τα βιβλία της δημοφιλούς παιδικής σειράς «H Μάσα και ο Αρκούδος», ξεκινώντας με την κυκλοφορία δύο νέων, απίθανων τίτλων.

Η πανέξυπνη Μάσα είναι ένα κοριτσάκι όλο ενέργεια, ένα πραγματικό ζιζάνιο. Η χαριτωμένη μικρούλα έχει μια τρελή όρεξη να εξερευνά, να παίζει και να κάνει συνεχώς σκανταλιές! Δύσκολα μπορεί να σταθεί σε ένα μέρος για πολλή ώρα και η περιέργειά της είναι μεγαλύτερη από το μπόι της… πράγμα που την οδηγεί στις πιο αστείες περιπέτειες!

Στο πλάι της βρίσκεται πάντα ο καλόκαρδος Αρκούδος. Κάποτε δούλευε σε τσίρκο, αλλά τώρα απολαμβάνει την ήσυχη ζωή στο δάσος. Η ηρεμία του ανατρέπεται όταν γνωρίζει τη Μάσα, όμως προς μεγάλη του έκπληξη σύντομα ανακαλύπτει ότι ανυπομονεί να ζήσει μαζί με τη μικρούλα την επόμενη περιπέτεια… με πρώτο του μέλημα πάντα να την κρατά μακριά από τους μπελάδες!

«Η Mάσα και ο Αρκούδος: Πώς γνωρίστηκαν» 

Η γλυκιά, πανέξυπνη Μάσα και ο καλόκαρδος Αρκούδος δεν ήταν πάντα φίλοι! Θέλεις να μάθεις πώς γνωρίστηκαν; Διάβασε την ιστορία της αναπάντεχης γνωριμίας τους, που έγινε η αρχή μιας υπέροχης φιλίας!

Ηλικίες: 5-8 | Τιμή: 3,50 €

«Η Mάσα και ο Αρκούδος: Παίζω λύνω ζωγραφίζω!»

Η Μάσα και ο Αρκούδος σε προσκαλούν να παίξετε μαζί, να ζωγραφίσετε και να λύσετε απίθανα παιχνίδια!

Ηλικίες: 5-8 | Τιμή: 3,90 €

Τα βιβλία είναι διαθέσιμα σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών και σούπερ μάρκετ.

Κεντρική διάθεση: Σολωμού 39, 10682 Αθήνα, 2103801487 |On-line αγορές: www.anubis.gr