Ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε ή να αλλάξετε το δωμάτιο της μικρής σας; Τρεις προτάσεις και ιδέες με τα ίδια έπιπλα μιας σειράς,  3 διαφορετικές καταπληκτικές ιδέες διακόσμησης παιδικού δωματίου. Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για κορίτσια. Ένας χώρος μπορεί να αλλάξει τελείως μόνο με την αλλαγή χρωμάτων στις επιφάνειες του  τοίχου.

  • Απαλές αποχρώσεις ήσυχα φρέσκα χρώματα είναι η πρόταση της πρώτης φωτογραφίας, Το απαλό μοβ με το γκρι του βότσαλου δίνουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. ( Ιδέες για χρώμα: Βότσαλο 935 και απαλό μοβ R514D της Vivechrom)
  • Το δεύτερο δωμάτιο σε αποχρώσεις του ροζ έχει τοποθετηθεί ταπετσαρία. Καποιες ιδέες για ταπεσταρίες ροζ αποχρώσεων μπορείτε να δείτε εδω.
  • Το τρίτο δωμάτιο έχει δυναμική παρουσία. Η απόχρωση του μοβ χρώματος είναι έντονη γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε σε μια μόνο επιφάνεια του τοίχου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Ταιριάζει πολύ ωραία, δίνει ένταση και τονίζει τα λευκά έπιπλα με τις ρουμπινή λεπτομέρειες να φαίνονται περισσότερο φωτεινές, επίσης στο εφηβικό δωμάτιο προστέθηκε μια πολυθρόνα σε κοντινό χρώμα με το μοβ. (Ιδέες για χρώμα:  R441L Μοβ και Bc230  Φυσική απόχρωση της Vivechrom).

Νέα παιδικά έπιπλα για κορίτσια.

Νέες προτάσεις και συλλογές παιδικών επίπλων για κορίτσια από τη Cilek. Παιδικά και Εφηβικά έπιπλα της σειράς Ruby. Μοντέρνες ιδέες, σύγχρονα έπιπλα. Λευκά έπιπλα δίνουν την αίσθηση της φρεσκάδας σε ένα χώρο και συνδυάζονται εύκολα και με πολλούς τρόπους. Ιδέες διακόσμησης θα κάνουν το παιδικό δωμάτιο πιο λειτουργικό και άνετο και μην ξεχνάτε ότι με λίγη μόνο έμπνευση, η  φαντασία γίνεται πραγματικότητα!

Η σειρά, διαθέτει παιδικό κρεβάτι μονό και ημίδιπλο, παιδικό κρεβάτι μπαούλο για έξτρα αποθηκευτικό χώρο, παιδική κουκέτα, βιβλιοθήκη, παιδικό γραφείο, εφηβικό γραφείο, καρέκλα, κουνουπιέρα κρεβατιού, μπιζουτιέρα κομοδίνου για τις έφηβες και ότι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο. Στο κατάστημα του Κορυδαλού, Δημ.Διαμαντίδη 56,τηλ:  210 4953698 μπορείτε να δείτε τα περισσότερα έπιπλα.

Τα παιδικά έπιπλα CILEK είναι από τα πιο εντυπωσιακά στην ελληνική αγορά. Εκτός από την εκπληκτική τους αισθητική που τρελαίνει τα παιδιά, είναι εξίσου λειτουργικά, διαθέτουν την ποιότητα κατασκευής και είναι κατάλληλα για παιδιά με την πιστοποίηση Γερμανικού Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να αποκτήσετε για  το παιδί σας το ιδανικό παιδικό έπιπλο, τα έπιπλα των ονείρων του. Ένα παιδικό δωμάτιο που θα αντέξει για πάρα πολλά χρόνια ώστε να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες οικογενειακές σας στιγμές.

Όλες αυτές οι προδιαγραφές σε αισθητική, αντοχή και εργονομία, δεν σημαίνουν ότι θα πληρώσετε τα παιδικά σας έπιπλα ακριβά! Όλες οι κατηγορίες των παιδικών επίπλων είναι οικονομικά προσβάσιμες από όλες τις κοινωνικές ομάδες με έμφαση τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!  Δυνατότητες πολλες άτοκες δόσεις που εξυπηρετούν όλους.

Πολλές επιλογές και άλλες ιδέες παιδικών επίπλων για τα κορίτσια μας!

 Κείμενα-ρεπορταζ : Ιωάννου Βικτώρια

Ολα τα παραπάνω παιδικά έπιπλα είναι της εταιρείας: Cilek