Διακόσμηση παιδικού δωματίου με ύφασμα ζωάκια σκυλάκια!!!  Η εσωτερική διακόσμηση του παιδικού δωματίου  μπορεί να κάνει πιο ευχάριστη και δημιουργική κάθε μας ημέρα. Μετατρέψτε το παιδικό δωμάτιο από βρεφικό σε παιδικό εύκολα και γρήγορα. Αλλάξτε το κεφαλάρι του παιδικού κρεβατιού και επενδύστε το,  με το ανθεκτικό ύφασμτα με θέμα τα ζωάκια σκυλάκια. Φτιάξτε μαξιλάρια και πουφ με θέμα τα ζωάκια σκυλάκια!!!

Το κεφαλάρι είναι το βασικό στοιχείο στην κρεβατοκάμαρα για να οριοθετήσει τον χώρο που καταλαμβάνει το κρεβάτι και να προστατέψει τον τοίχο  και επίσης δίνει τη διαφορετική πινελιά στο δωμάτιο.  Με το κεφαλάρι CARACAS επενδυμένο με το συγκεκριμένο ύφασμα θα αποκτήσετε μια διασκεδαστική και πρωτότυπη εμφάνιση παιδικού δωματίου. Χάρη στην ευελιξία του, είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί με διάφορα αξεσουάρ και υφάσματα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Ka International Athens στην Γλυφάδα.

Στην KA International Athens έχετε τη δυνατότυητα να κατασκευάσετε προϊόντα κατά παραγγελία στις επιθυμητές διαστάσεις. Ανακαλύψτε νέες συλλογές και μία μεγάλη συλλογή διακοσμητικών, από την γνωστή ισπανική εταιρεία KA International Athens και δημιουργήστε ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον.

Ύφασμα πλάτους ζωάκια σκυλάκια 1,40μμ.από 75€

Το ύφασμα πλένεται εύκολα, καθώς έχει υποστεί μια ειδική επεξεργασία SR (Stain Release), το οποίο το καθιστά  πιο εύκολο στη διακασία πλύσης και πιο ανθεκτικό για το παιδικό δωμάτιο και τα κατοικίδια. 

Photo: Κa International