ΝΕΟ Φυσικό Γαλάκτωμα σώματος

με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη (6+Μηνών) και παιδιά.

 

Το Νέο φυσικό γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη (6+ Μηνών) & παιδιά, στη νέα εύχρηστη & ανακυκλώσιμη συσκευασία (200ml), είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού ή του παιδιού. Το βιολογικό εκχύλισμα μελιού προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και θρέψη ενώ τα πλούσια βιολογικά εκχυλίσματά που περιέχει, προστατεύουν το δέρμα αφήνοντάς το εξαιρετικά απαλό.

Τα έλαια από αμύγδαλο & από κουκούτσια βερίκοκου σε συνδυασμό με τη πανθενόλη, ανακουφίζουν από ερεθισμούς, προλαβαίνουν την ξηροδερμία και προσφέρουν απολυτή προστασία στο δέρμα του βρέφους του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου.

Το φυσικό γαλάκτωμα σώματος εμπλουτισμένο με το βούτυρο καριτέ με 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και ενισχύει τη φυσική του προστασία του δέρματος του. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, έχει φιλικό για το δέρμα pH και περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα.

Info

Το νέο φυσικό γαλάκτωμα σώματος της Nature παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία (200ml), μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.enature.gr και σε επιλεγμένα σημεία.