26 καταπληκτικές  παιδικές κουκέτες για να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο.

Πρακτικές και λειτουργικές, οι παιδικές κουκέτες εξυπηρετούν με τον ιδανικότερο τρόπο περιορισμένους χώρους, στους οποίους επιβάλλεται να συγκατοικήσουν 2 ή ακόμα και 3 παιδιά. Παιδικές κουκέτες απλές και άλλες πολυσύνθετες με ενσωματωμένο γραφείο προσφέρουν πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης  χώρου χωρίς να χάσουν από τη διακόσμηση του παιδικού – εφηβικού δωματίου. Η ασφάλεια των παιδιών και η πιστοποίηση των προϊόντων για την επεξεργασία του ξύλου και χρησιμοποίηση χρωμάτων μη τοξικών είναι βασική προϋπόθεση, για όλες τις παρακάτω εταιρείες. Προτάσεις και ιδέες για κουκέτες για το δικό σας μοναδικό χώρο,  θα βρείτε στα παρακάτω καταστήματα.

Οι διευθύνσεις των εταιρειών είναι στο τέλος του θέματος. 

Γωνιακή κουκέτα TILI με γραφείο IAMBΟΣ από μασίφ ξύλο Laro | Μ 204 / Π 199,4 / Υ 203,8 cm Ανεξάρτητο γραφείο με συρτάρια Μ 116 / Β 65,7 / Υ 77,3 cm

Μια πολύ ωραία πρόταση για τη βέλτιστη διαχείριση χώρου σ’ ένα παιδικό δωμάτιο είναι η χρήση της γωνιακής κουκέτας. Σας προτρέπω να την παρατηρήσετε…Διαθέτει ανεξάρτητο κρεβάτι και ενσωματωμένο γραφείο.

Δίστηλη βιβλιοθήκη με γραφείο ΝΗΡΙΤΟΣ Laro Μ 145,6 / Β 60 / Υ 202,9 cm Κουκέτα με επιπλέον συρόμενο κρεβάτι ΝΗΡΙΤΟΣ Μ 205,6 / Π 99 / Υ 167, 7cm

12 υπέροχες χρωματικές επιλογές,  σας περιμένουν να φτιάξετε το δωμάτιο  των ονείρων του παιδιού σας!!! Οικολογικά χρώματα, ιδιαίτερο  design είναι μόνο η αρχή για λατρέψετε αυτήν τη σειρά παιδικών επίπλων.

Γωνιακή κουκέτα TILI με γραφείο IAMBΟΣ Laro από μασίφ ξύλο | Μ 204 / Π 199,4 / Υ 203,8 cm

Η κουκέτα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε δωμάτιο και είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργικό το design της. Διαθέτει ανεξάρτητο κρεβάτι και ενσωματωμένο γραφείο.

Υπερυψωμένο κρεβάτι με βιβλιοθήκη ΝΗΡΙΤΟΣ Laro Μ 205,6 / Π 99 / Υ 202,9 cm.

Μια πολύ ωραία εφηβική πρόταση!!!

26743_110457892321273_7371311_n

Κρεβάτι ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΙLI Laro M 199,4 / Π 103 / Υ 152,6 εκ.

 Στην παραπάνω φωτογραφία το υπερυψωμένο κρεβάτι Σπιτάκι για μικρά παιδιά της Laro,  καλύπτει τις παιδικές φαντασιώσεις  και ανάγκες για πολύ παιχνίδι με κρυψώνες… Ολες οι συνθέσεις Laro παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο και μελλοντικής μετατροπής, καλύπτοντας έτσι τις νέες ανάγκες των παιδιών καθώς αυτά μεγαλώνουν.

Παιδική κουκέτα Modera, Aφοι Ματιάδη Cilek | Πλάτος: 2.1  μ Ύψος: 1.61  μ Βάθος: 1.37  cm

Μια κουκέτα που συνδυάζει μονό και ημίδπλο κρεβάτι μαζί.

Μεγάλη κουκέτα …φιλοξενεί 3-4 παιδιά και όχι μόνο…

Κρεβάτι ΜΟCHA Aφοι Ματιάδη Cilek | Πλάτος: 2.09  μ Ύψος: 1.6  μ Βάθος: 1.37  cm  | Διαστάσεις κρεβατιού: 0.90 X 2.00 ενώ το δεύτερο κρεβάτι κάτω 1,20 Χ 2,00 cm

Η πιο μοντέρνα παιδική κουκέτα της αγοράς!!! Η ασύμμετρη σχεδίαση του με το ιδιαίτερο design αποτελείται από ένα μόνο κρεβάτι και ένα ημίδιπλο, χαρίζει άνεση στο ύπνο και άνετο κάθισμα καθόλη τη διάρκεια της μέρας σαν καναπές.

Κρεβάτι TRIO Aφοι Ματιάδη Cilek | Πλάτος: 2.09  μ Ύψος: 1.6  μ Βάθος: 1.37  cm | Διαστάσεις κρεβατιού: 0.90 X 2.00 ενώ το δεύτερο κρεβάτι κάτω 1,20 Χ 2,00 cm

 

Κρεβάτι WΗΙΤΕ Aφοι Ματιάδη Cilek |  Πλάτος: 0,97  μ   Ύψος: 1.60  μ   Βάθος: 2.13 μ.

Oικονομική παιδική κουκέτα.  Παιδική κουκέτα της σειράς White  άσπρου χρώματος με δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο μονά κρεβάτια σε διαστάσεις.  Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα, η προσθήκη ενός τρίτου συρόμενου κρεβατιού για να καλύψει τις ανάγκες τριών παιδιών.

 

Κουκέτα TRIO Aφοι Ματιάδη Cilek | Πλάτος: 0.97 μ Ύψος: 1.6 μ Βάθος: 2.13 cm

 

Κουκέτα  FLORA Aφοι Ματιάδη Cilek | Πλάτος: 2.12  μ Ύψος: 1.71  μ Βάθος: 1.38  cm

H παραπάνω νέα ρομαντική κουκέτα για κορίτσια Flora, είναι ασφαλής και χωρίζεται σε δύο κρεβάτια ότι ώρα το θελήσετε και έτσι γίνεται ακόμα πιο λειτουργική καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Διαμορφώστε το χώρο των κοριτσιών και δώστε ύφος και στυλ στο δωμάτιο.  Επίσης, υπάρχει η επιλογή να τοποθετηθεί ένα έξτρα συρτάρι κρεβάτι και να καλύψει  τις ανάγκες τριών  παιδιών ή να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος (πάνω φωτογραφία).

παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα θεματικη Πειρατες

Κουκέτα ΒLACK PIRATE Aφοι Ματιάδη Cilek | Πλάτος: 1.06  μ   Ύψος: 1.74  μ   Βάθος: 2.08 μ.

Πειρατές, μια αγαπημένη θεματική ενότητα για το παιδικό δωμάτιο αγοριών. Έχετε δίδυμα παιδιά ή αγόρια σε κοντινή ηλικία; Τότε τα παιδικά  έπιπλα της σειράς  Black Pirate  με τυπωμένα θεματικά σχέδια δε θα περάσει καθόλου απαρατήρητη …Η σταθερή του σκάλα την καθιστούν μια στιβαρή κατασκευή  και ο διαχωρισμός της κουκέτας σε δύο μονά κρεβάτια ή  προσθήκη ενός συρταριού για αποθηκευτικό χώρο την καθιστά μια πολύ πρακτική λύση.

 

Κουκέτα Alice με βάση 120Χ200μμ

Κουκέτα γωνιακή, ένα παιχνίδι χρωμάτων και αντιθέσεων.

minimal παιδικη κουκέτα λευκού χρώματος

Systema di Cucina

Παιδική κουκέτα με στυλ. Ανανεώστε – διαμορφώστε το παιδικό δωμάτιο.  Πολλές ιδέες διακόσμησης και προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο.

Lovie Μdesign epiplo | 98cm Χ 1,98 cm Χ 1,75cm Υ

Η νέα κουκέτα Lovie της Μdesign epiplo τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!!!

paidiki kouketa milos-paidika epipla milos

Μdesign epiplo

Παιδικό κρεβάτι ΜΗΛΟΣ. Η σύνθεση του παιδικού δωματίου ΜΗΛΟΣ, περιλαμβάνει ένα υπερυψωμένο κρεβάτι, ένα ενσωματωμένο συρόμενο γραφείο και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους ακόμη και στο εσωτερικό της σκάλας. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων προσαρμοσμένο στον δικό σας χώρο.

Παιδική κουκέτα IONIO No4

Μdesign epiplo

Παιδική – Εφηβική κουκέτα ΙΟΝΙΟ, για τρία παιδιά με 3 ανεξάρτητα κρεβάτια, με σκάλα και αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό της. Τα κρεβάτια είναι από mdf με επένδυση δρυός. Διατίθεται  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων(πάνω φωτογραφία).

Κουκέτα ΙΟΝΙΟ, για τρία παιδιά με 3 ανεξάρτητα κρεβάτια, συρόμενο γραφείο και σκάλα με αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό της. Τα κρεβάτια είναι από mdf με επένδυση δρυός. Διατίθεται  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

 

κουκέτα ΖΗΤΑ

Μdesign epiplo

Η κουκέτα “Ζήτα”, σε κατασκευή mdf/λάκα, με μεταλλικό προστατευτικό και σκάλα, μόνο από τη Mdesign! Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, δίχως επιβάρυνση. Eνημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές, καθώς και τα σχέδια της εταιρείας στην  ιστοσελίδα  της. 

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Cilek-Αφοι Ματιάδη: 

Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr

Laro:

Λ. Πεντέλης 73, τηλ: 210 6855922

www.laro.gr

Mdesign epiplo

Νεοφύτου 58, Χαλκίδα, τηλ/φαξ: 22210 77006

www.mdesign.gr