Mοντερνα-λευκή-παιδική-κουκέτα

26 καταπληκτικές  παιδικές κουκέτες για να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο.

Πρακτικές και λειτουργικές, οι παιδικές κουκέτες εξυπηρετούν με τον ιδανικότερο τρόπο περιορισμένους χώρους, στους οποίους επιβάλλεται να συγκατοικήσουν 2 ή ακόμα και 3 παιδιά. Παιδικές κουκέτες απλές και άλλες πολυσύνθετες με ενσωματωμένο γραφείο προσφέρουν πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης  χώρου χωρίς να χάσουν από τη διακόσμηση του παιδικού – εφηβικού δωματίου. Η ασφάλεια των παιδιών και η πιστοποίηση των προϊόντων για την επεξεργασία του ξύλου και χρησιμοποίηση χρωμάτων μη τοξικών είναι βασική προϋπόθεση, για όλες τις παρακάτω εταιρείες. Προτάσεις αγοράς για κουκέτες αλλά και για ακόμη περισσότερες προτάσεις και τον δικό σας μοναδικό χώρο,  θα βρείτε στα παρακάτω καταστήματα.

Οι διευθύνσεις των εταιρειών είναι στο τέλος του θέματος. 

LARO

10522735_870503052983416_3036521828748995835_n26743_110457892321273_7371311_nlaro παιδικά έπιπλα Παιδική κουκέτα, Laro με γραφείο. Οι συνθέσεις Laro παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο και μελλοντικής μετατροπής, καλύπτοντας έτσι τις νέες ανάγκες των παιδιών καθώς αυτά μεγαλώνουν.

 CILEK

Νέα παιδική κουκέτα της σειράς Trio, Cilek

παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα λευκη

παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα λευκη

Oικονομική παιδική κουκέτα.  Παιδική κουκέτα της σειράς White  άσπρου χρώματος με δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο μονά κρεβάτια σε διαστάσεις Πλάτος: 1.06  μ   Ύψος: 1.74  μ   Βάθος: 2.08  με τιμή 522€.  Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα, η προσθήκη ενός τρίτου συρόμενου κρεβατιού για να καλύψει τις ανάγκες τριών παιδιών. Στην τιμή της κουκέτας δεν συμπεριλαμβάνεται το κάτω συρτάρι και τα στρώματα, Cilek

παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα λευκο με ροζ

PRINCESS (πάνω φωτογραφία). Κουκέτα μόνο για κορίτσια που λατρεύουν και τους αρέσει το ροζ χρώμα και νιώθουν σαν να είναι πριγκίπισσες στο βασίλειο του σπιτιού τους.  Όλες οι κουκέτες της εταιρείας Cilek έχουν το προνόμιο διαχωρισμού των κρεβατιών σε δύο μονά κρεβάτια. Διατάσεις 1,06 Χ 2,08μ.  579€ Cilek.

παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα με λουλουδια παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα με λουλουδια

H ρομαντική μας κουκέτα. Διαμορφώστε το χώρο των παιδιών και δώστε το κατάλληλο ύφος και στυλ στο δωμάτιο. Παιδική κουκέτα για κορίτσια Floral, Cilek. H παιδική κουκέτα Flora, είναι ασφαλής και χωρίζεται σε δύο κρεβάτια ότι ώρα το θελήσετε και έτσι γίνεται ακόμα πιο λειτουργική καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Επίσης, υπάρχει η επιλογή να τοποθετηθεί ένα έξτρα συρτάρι κρεβάτι και να καλύψει  τις ανάγκες τριών  παιδιών ή να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος (πάνω φωτογραφία). Τιμή 785

παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα θεματικη Πειρατεςπαιδικη κουκετα θεματικη Πειρατες - παιδική-κουκέτα-Cilek - παιδικη κουκετα

Πειρατές, μια αγαπημένη θεματική ενότητα για το παιδικό δωμάτιο. Τώρα τα έπιπλα της σειράς  Black Pirate με θέμα τους πειρατές διαθέτουν και κουκέτα κρεβάτι  σε αποχρώσεις του καφέ, με τυπωμένα σχέδια και με σταθερή σκάλα. Διατίθεται η δυνατότητα διαχωρισμού της κουκέτας σε δύο μονά κρεβάτια ή  προσθήκη ενός συρταριού για αποθηκευτικό χώρο. 720€ Cilek.

CASA DI PATSI

 

Παιδικά κρεβάτια κουκέτες του ιταλικού οίκου Zalf. Αξιοποίηση και εκμετάλλευση όλου του δωματίου, διακόσμηση και δημιουργία ανοιχτής βιβλιοθήκης και γραφείου, Casa di patsi.

Systema di Cucina

 H απόλυτη εξοικονόμηση χώρου παιδική κουκέτα που κλείνει, Systema di Cucina.

 Συνδυασμός κουκέτας με ενσωματωμένα γραφεία , η απόλυτη εξικονόμηση χώρου, Systema di Cucina.

Παιδική κουκέτα Systema di cucina

 Γωνιακή κουκέτα μαζί με δύο γραφεία για μικρούς χώρους. Systema di Cucina

παιδική κουκέταpaidiki koyketa ststema di cucina

Κουκέτα με δυο παράλληλα κρεβάτια και δυνατότητα συρόμενης επιφάνειας για γραφείο!  Μπορείτε να το βρείτε Systema di Cucina

Γαλάζια παιδική κουκέτα χαμηλή, τροχήλατη με 2 κρεβάτια, Systema di cucina. 

Παιδική κουκέτα χαμηλή  τροχήλατη με 2 κρεβάτια και πρόβλεψη και για τρίτο. Η καμπίνα ντουλάπας είναι τυφλή για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για τα παιδιά. Η παιδική κουκέτα γνωστής Ιταλικής εταιρείας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μπορείτε να τη βρείτε από το κατάστημα (πάνω φωτογραφία) Systema di Cucina.

Μοβ παιδική κουκέτα με στυλ, Systema di cucina. Ανανεώστε – διαμορφώστε το παιδικό δωμάτιο.  Πολλές ιδέες διακόσμησης και προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο.

MDESIGN EPIPLO

Η νέα κουκέτα Lovie της Μdesign epiplo τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!!!

paidiki kouketa milos-paidika epipla milos

Παιδικό κρεβάτι ΜΗΛΟΣ. Η σύνθεση του παιδικού δωματίου ΜΗΛΟΣ, περιλαμβάνει ένα υπερυψωμένο κρεβάτι, ένα ενσωματωμένο συρόμενο γραφείο και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους ακόμη και στο εσωτερικό της σκάλας. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων προσαρμοσμένο στον δικό σας χώρο, Μdesign epiplo.

Παιδική κουκέτα IONIO No4Παιδική – Εφηβική κουκέτα ΙΟΝΙΟ, για τρία παιδιά με 3 ανεξάρτητα κρεβάτια, με σκάλα και αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό της. Τα κρεβάτια είναι από mdf με επένδυση δρυός. Διατίθεται  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, Μdesign epiplo, (πάνω φωτογραφία).

Κουκέτα ΙΟΝΙΟ, για τρία παιδιά με 3 ανεξάρτητα κρεβάτια, συρόμενο γραφείο και σκάλα με αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό της. Τα κρεβάτια είναι από mdf με επένδυση δρυός. Διατίθεται  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, Μdesign epiplo

κουκέτα ΖΗΤΑΗ κουκέτα «Ζήτα», σε κατασκευή mdf/λάκα, με μεταλλικό προστατευτικό και σκάλα, μόνο από τη Mdesign! Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, δίχως επιβάρυνση. Eνημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές, καθώς και τα σχέδια της εταιρείας στην  ιστοσελίδα  της. 

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Cilek-Αφοι Ματιάδη: 

Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr

Laro:

Λ. Πεντέλης 73, τηλ: 210 6855922

www.laro.gr

Mdesign epiplo

Νεοφύτου 58, Χαλκίδα, τηλ/φαξ: 22210 77006

www.mdesign.gr

www.gokids.gr

Systema di cucina:

Aριστοτέλους 89, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6852770

www.systemadicucina.gr