Ονειρεμένα παιδικά έπιπλα για ethnic διακόσμηση. Διαμορφώστε το δωμάτιο του παιδιού σας με έπιπλα βγαλμένα από τα παραμύθια της ανατολής. Και ποιος δεν ξέρει τα κλασικά  παραδοσιακά παραμύθια της Μέσης Ανατολής, όπως:  «Ο Αλλαντίν και οι Σαράντα κλέφτες», «Ο Αλλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι», «Ο Σεβάχ» κ.α. Οι Χίλιες και μία νύχτες είναι η συλλογή ιστοριών και παραμυθιών  από τη Μέση Ανατολή που συγκεντρώθηκαν και αποδόθηκαν στα αραβικά κατά τη διάρκεια της Ισλαμικής Χρυσής Εποχής. Στους περισσότερους είναι γνωστά ως Παραμύθια της Χαλιμάς. Έτσι, επηρεασμένη από αυτά τα ονειρεμένα παραμύθια,  η γνωστή εταιρεία Cilek δημιούργησε μοναδικά παιδικά εφηβικά έπιπλα ethnic style (παιδικό δωμάτιο 1001 night)  μόνο για  κορίτσια, για να ζήσουν τον κόσμο των παραμυθιών όπου θα τους συντροφεύουν στην διάρκεια των παιδικών και εφηβικών τους χρόνων. Για τους λάτρεις της ethnic διακόσμησης αυτά είναι τα μοναδικά άσπρα έπιπλα με πατίνα, που μπορούν να διαμορφώσουν ένα κοριτσίστικο δωμάτιο  και να το μετατρέψουν σε μοντέρνο δωμάτιο, με ανατολίτικες λεπτομέρειες, ethnic στυλ και άποψη. Υφάσματα σε έντονα χρώματα, κυρίως μπορντώ με bronze πινελιές πάνω στην άσπρη πατίνα  και ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως η κουνουπιέρα, το φωτιστικό, η καρέκλα του γραφείου, το υφασμάτινα κάθισμα και άλλα ολοκληρώνουν την εικόνα  της Ethnic διακόσμησης.

Παιδικό κρεβάτιΔιαστάσεις: Πλάτος: 1.08 μ / Ύψος: 1.25μ /Βάθος: 2.13μ – Παιδικό κρεβάτι με μπαούλο:Διαστάσεις: Πλάτος: 1.08 μ/Ύψος: 1.25 μ  / Βάθος: 2.13μ. Καναπές κρεβάτι: Πλάτος: 1.92 μ / Ύψος: 1.08 μ /Βάθος: 0.89 μΣεκρετέρ γραφείο: 1.00 μΥφασμάτινο κάθισμα με πλάτη και μπράτσο στρογγυλόΠλάτος: 1.50 μ /Ύψος: 0.50 μ /Βάθος: 0.60 μ.

Ολα τα παραπάνω έπιπλα μπορείτε να τα βρείτε από την εταιρεία  Cilek.

Η εταιρεία Cilek σας παρέχει 5 Χρόνια Εγγύηση Αμεση παράδοση-Τα προϊόντα Cilek γίνονται πάντα από υλικά κορυφαίας ποιότητας. Κατασκευασμένα ειδικά για την Cilek έτσι ώστε να μην υπάρχουν, σε καμία περίπτωση, στοιχεία επιβλαβή για την υγεία και την ευημερία των παιδιών, τα υλικά είναι κατασκευασμένα από μη καρκινογόνα, υποαλλεργικά, και αντι-βακτηριακό βακελίτη και καθαρίζεται εύκολα. Η Cilek χρησιμοποιεί επίσης ειδικά επεξεργασμένο γυαλί. Με αυτόν τον τρόπο, ο κίνδυνος σε τυχαία ρήξη, που κανονικά θα έπρεπε να οδηγήσει σε αιχμηρά και ακανόνιστα κομμάτια που μπορεί να βλάψουν τα παιδιά, μειώνεται αφάνταστα. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται δεν είναι μόνο βραδύκαυστα, αλλά καθαρίζονται και εύκολα.

(Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr