Η νέα καταπληκτική σειρά παιδικού δωματίου του 2015, που άλλαξε τις απαιτήσεις των παιδιών. Παιδικό δωμάτιο με θέμα το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Στις αρχές του 21ου αιώνα ασχολούνταν με αυτό περισσότεροι από 250 εκατομμύρια αθλητές σε περισσότερα από 200 κράτη. Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι παίζεται σε διάφορα επίπεδα, από φιλικό, με λιγότερους ή περισσότερους από έντεκα παίκτες, παιδιά ή ενήλικες, σε ένα οποιουδήποτε μεγέθους γήπεδο, με δύο τυχαία αντικείμενα για τη σήμανση του τέρματος, έως και  επαγγελματικό, με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με αυστηρή τήρηση των κανονισμών και περισσότερους από 100.000 ενθουσιώδεις θεατές να παρακολουθούν σε ειδική ποδοσφαιρική αρένα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο βασιλιάς των αθλητικών δραστηριοτήτων.

ΙΔΕΕΣ ΠΑIΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-FODDBALL

Τώρα θα μπορείτε να έχετε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο σπίτι σας. Το ποιο αγαπημένο παιχνίδι των αγοριών. Το παιδικό δωμάτιο με θέμα το βασιλιά των σπορ,  για αγόρια από 4 ετών-15 ετών, για όλα τα αγόρια που λατρεύουν το ποδόσφαιρο, θα τους ξετρελάνει!!!

Όλα τα παιδικά έπιπλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γηπέδου, η νίκη είναι σίγουρη όταν έχεις ένα τέτοιο δωμάτιο! Τα έπιπλα της παιδικής σειράς με θέμα το ποδόσφαιρο,  διαθέτει  παιδικό-εφηβικό κρεβάτι, κομοδίνο, παιδικό γραφείο-γήπεδο ποδόσφαιρου, χαλί, συρταριέρα, ντουλάπα κα. διακοσμητικά αντικείμενα. Το κρεβάτι έχει ένα ιδιαίτερο ψηλό κεφαλάρι και υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης δεύτερου συρόμενου κρεβατιού ή συρταριού για αποθηκευτικούς λόγους παιχνιδιών ή σεντονιών. Το καταπληκτικό σε αυτήν την σειρά έπιπλα με θέμα το ποδόσφαιρο, είναι το παιδικό γραφείο όπου είναι σχεδιασμένος ένας πραγματικός αγωνιστικός χώρος όπου χωρίζεται σε δύο τμήματα με μία διχοτόμο γραμμή. Ένα γραφείο που στο κάτω του μέρος θυμίζει πραγματικό τέρμα, στην πλάτη του γραφείου υπάρχει η εξέδρα των νικητών, έτοιμοι να φωνάξουν, επίσης διαθέτει φώτα σαν προβολείς γηπέδου και ενσωματωμένο ηχοσύστημα με ηχεία, βύσμα USB για να μπορεί να απολαμβάνει το παιδί την μουσική που  αρέσει κάθε στιγμή. Τι άλλο θα ήθελε ένα παιδί στο δωμάτιο του;

footbal-bed-4footbal-ntoulapa

Ολα τα παραπάνω είναι έπιπλα της εταιρείας Cilek.

Δυνατότητα 12 Δόσεων
(έως 6 άτοκες)
Δωρεάν Αντικαταβολή
Δωρεάν Τοποθέτηση
(εντός Αττικής)
5 Χρόνια Εγγύηση
Αμεση παράδοση

 Καταστήματα  Cilek-Αφοι Ματιάδη

(Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr