Η ταινία «Εγώ ο απαισιότατος 3» από 31 Αυγούστου στους κινηματογράφους

Ο αγαπημένος μας Γκρου, επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική.

Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του ’80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

Στην ελληνική μεταγλώττιση ο αμίμητος ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ  με το μοναδικό ταλέντο, δίνει το δικό του στίγμα στους χαρακτήρες του Γκρου και του δίδυμου αδερφού του Ντρου. Ο μοναδικός ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ χαρίζει τη φωνή του  στον αντίπαλο του Γκρου, τον Μπαλτάζαρ Μπρατ. Καταλυτικός είναι ο ρόλος των πολυάριθμων, ιδιόρρυθμων οπτικά και σχεδόν πανομοιότυπων minions κλέβοντας την παράσταση. Σ’ αυτήν την ταινία, μετά την απόλυση του Γκρου, τα Minions ελπίζουν να επιστρέψουν στην παρανομία, κι όταν ο Γκρου τούς το αρνείται, εκείνα επαναστατούν και τον εγκαταλείπουν. Τελικά, καταλήγουν στη φυλακή, αλλά κι εκεί τα κάνουν όλα μπάχαλο, για να επιστρέψουν στον πολυαγαπημένο τους Γκρου, αφού μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει κι αυτή τη φορά με πέντε πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές τραγουδιών από τις προηγούμενες ταινίες ο βραβευμένος με 11 Γκράμι Φάρελ Ουίλιαμς (των Neptunes & N.E.R.D.) σε συνεργασία με τον συνθέτη Χέιτορ Περέιρα.

Ελληνική μεταγλώττιση

Σκηνοθεσία: Ακίνδυνος Γκίκας Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου Studio Ηχογράφησης: SIERRA POST Γκρου/Ντρου Γιάννης Ζουγανέλης Μπαλτάζαρ Μπρατ Λευτέρης Ελευθερίου Μάργκο Ελένη Βογιατζή Ίντιθ Μυρτώ Ορφανάκου Άγκνες Έλενα Γιαννέτσου Λούσι Κατερίνα Γκίργκις Σάιλας Νίκος Νίκας Ντέιβ/ Μελ Ακίνδυνος Γκίκας Κλάιβ Παναγιώτης Αποστολόπουλος Φριτζ Θοδωρής Σμέρος Μαμά Γκρου Λίλα Μουτσοπούλου Νίκο Ντίνος Πικροδημήτρης Βάλερι Μαρία Αδάμου Ακούγονται επίσης οι ηθοποιοί: Χρήστος Θάνος, Ζωή Κατσάτου, Λήδα Κουτεντάκη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιώργος Παντελεάκης, Θησέας Παπαπαναγιώτου, Γιώργος Ρεντούμης, Ιφιγένεια Στάικου, Στέλιος Ψαρουδάκης