Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα :

“Η Εποχή των Δεινοσαύρων”  –  συνεχίζεται

Μια καταπληκτική πρόταση για παιδιά από 5 χρόνων με μοναδικά εκθέματα, αφύπνιση οικολογικής συνείδησης  και υπό την Επιστημονική επίβλεψη από τον παλαιοντολόγο κ. Γεώργιο Γεωργαλή, είναι η επίσκεψη στο Πολιτιστικό πάρκο.  Τα παιδιά έχουν το προνόμιο να δούν μοναδικά εκθέματα Δεινοσαύρων, να μάθουν πληροφορίες γι΄αυτά, να ψυχαγωγηθούν.

Tο Πολιτιστικό Πάρκο, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του, συνεχίσει να διοργανώνει την έκθεση «Πάρκο Δεινοσαύρων» Η έκθεση περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Η εποχή των Δεινοσαύρων», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με εκπαιδευτικό, περιβαλλοντικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Όλα τα εκθέματα είναι πιστές αναπαραστάσεις σε φυσικό μέγεθος, υπό την επιστημονική επίβλεψη ειδικών επιστημόνων μεγάλων πανεπιστημίων της Ελλάδας. Πλήθος εντυπωσιακών ζώων κοσμούν την έκθεση, καλύπτοντας όλες τις σημαντικές στιγμές της εξέλιξης της Ζωής στον Πλανήτη μας. Κύριος σκοπός του προγράμματος είναι η προσπάθεια αφύπνισης της οικολογικής συνείδησης. Για το λόγο αυτό, η έκθεση περιλαμβάνει και ζώα που ζουν έως και σήμερα στη γη αλλά κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Η γνώση της εξέλιξης της ζωής και της διαμόρφωσης της σύγχρονης Βιοποικιλότητας είναι απαραίτητη για την βαθύτερη κατανόηση του παρελθόντος, μα και για την ενίσχυση και διαφύλαξη της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης.

Η ξενάγηση γίνεται από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό και η διάρκεια της είναι 55’. Πέραν της ξενάγησης τα παιδιά θα συμμετέχουν σε διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για περίπου 25’.

Ημέρες λειτουργίας Πάρκου Δεινοσαύρω

Ημέρες λειτουργίας Πάρκου Δεινοσαύρων

Σαββατοκύριακα: 

Καθημερινές: Τις πρωινές ώρες το πρόγραμμα “Η Εποχή των Δεινοσαύρων” προσφέρεται στα σχολεία.

Ωράριο λειτουργίας: 9:30 – 17:00

 Ώρες προγράμματος: Ενημερωθείτε εδώ για τις ώρες προγράμματος.

 

Εισιτήρια προγράμματος “Η Εποχή των Δεινοσαύρων”

Ατομικό: 6 €
2 ατόμων: 10 €
Οικογενειακό ( 2 ενήλικες – 2 παιδιά): 18 
Διάθεση εισιτηρίων: από την είσοδο του Πολιτιστικού Πάρκου, το Viva.gr και τα συνεργαζόμενα καταστήματα Public,ΠαπασωτηρίουSeven Spots, IANOSReload StoresMedia Markt.

Η απλή περιήγηση στο Πάρκο Δεινοσαύρων χωρίς τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εισιτηρίου της γενικής εισόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22990 – 47999 / 22990 – 67999 / 22990 – 67770 / 210 9211812 και στο email info@politistikoparko.com 

www.politistikoparko.com