Με το καταπληκτικό μήνυμα  Γύρνα Πλάτη στη Οθόνη το Παιχνίδι Μαραζώνει συμμετείχαν οι αθλητές ρυθμικής και ακροβατικών του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  5ου Δημοτικού Γέρακα στο Παλαί Γαλατσίου E.G.O. ASTRO GYM CONTEST 2018 για να κατακτήσουν το ασημένο  μετάλλιο.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου, οι αθλητές,   Συλλόγος Γονέων και κηδεμόνων  5ου Δημοτικού Γέρακα,  συμμετείχαν  σε αγώνες μαζικού αθλητισμού στο E.G.O. ASTRO GYM CONTEST 2018 ( Δ’ Όμιλο) με  44 αθλητές όπου αγωνίστηκαν με θέμα “Γύρνα Πλάτη στην Οθόνη το Παιχνίδι Μαραζώνει” με προπονητές τη Μαρία Κλουβάτου και τον Ιvo Νushev.  Με εξαιρετική και με επαγγελματισμό παρουσία τα κορίτσια και τα 2 μικρά μας αγόρια εντυπωσίασαν και αγωνίστηκαν με όλη τους τη θέρμη και δύναμη με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το Ασημένιο μετάλλιο!!! Πολλά μπράβο στα παιδιά και στους  υπέροχους δασκάλους τους!!!

Ο χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης ήταν και  φέτος στο Παλαί του Δήμου Γαλατσίου όπου για μία ακόμη φορά η  εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου, το Παλαί του Δήμου Γαλατσίου φιλοξένησε την ετήσια γιορτή Γυμναστικής για Όλους “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018”, η οποία φέτος ήταν εντυπωσιακότερη από κάθε άλλη φορά.

Τι είναι η E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018;

Η φαντασμαγορική Γιορτή Γυμναστικής E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018,στο Παλαί του Δήμου Γαλατσίου που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 17 Ιουνίου 2018.Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία,  ως επίσημος φορέας της Γυμναστικής στην Ελλάδα,  διοργανώσε για δεύτερη συνοχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου και το Φιλογυμναστικό Όμιλο «Κότινο» το 7ο Stargym, το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα “Be Active” της ΓΓΑ (Ευρωπαίκή Εβδομάδα Εορτασμού του Αθλητισμού) που από φέτος μετονομάζεται «E.G.O. ASTRO GYM CONTEST and FESTIVAL 2018».

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, το Παλαί του Δήμου Γαλατσίου φιλοξένησε την ετήσια γιορτή Γυμναστικής για Όλους “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018”, η οποία φέτος ήταν εντυπωσιακότερη από κάθε άλλη φορά. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία άθλησης και χαράς η οποία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που ξέρουν ρυθμική γυμναστική και ακροβατικά. Μουσική, χορός, λάμψη και χρώμα, γέμισαν το κλειστό σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, τον Φ.Ο.Μ. Κότινος και τον Δήμο Γαλατσίου σε συνεργασία με τη Γ.Γ.Α., στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.
Πρωταγωνιστές στο “E.G.O. Astro Gym 2018”  είναι περίπου 7000 άνθρωποι- αθλητές, οι οποίοι δημιούργησαν ένα νέο εκπληκτικό ρεκόρ συμμετοχών, με τις εγγραφές να σημειώνουν αύξηση 20% σε σχέση με πέρσι και να συνεχίζουν τη διαρκή ανοδική πορεία τους από τη γέννηση του θεσμού μέχρι σήμερα!
Στο Γαλάτσι ήρθαν ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στέλνοντας με τη μαζική συμμετοχή τους μήνυμα άθλησης και ζωής και επιβεβαιώνοντας την τεράστια δυναμική που έχει η συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και συνολικά η Γυμναστική για Όλους στη χώρα μας.
Νικητές είναι όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες: Όσοι κατεβαίνουν στο “Festival”  κερδίζουν ξεχωριστά αναμνηστικά έπαθλα, μαζί με το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ το όσοι συμμετέχουν στο “Contest”  έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και αναδείκνύει τις κορυφαίες ομάδες της χρονιάς.

«Φέτος το E.G.O. Astro Gym 2018 ήταν μεγαλύτερο από ποτέ, χάρη στην στήριξη και την προτίμηση του κόσμου. Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την αύξηση της δαπάνης για κάθε παιδί και κάθε οικογένεια που συμμετέχει στις διοργανώσεις γυμναστικής, φέτος κατορθώσαμε να ανεβάσουμε κατά πολύ τον αριθμό συμμετοχών. Είναι κάτι που μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει με ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες», τόνισε ο Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Γιώργος Γκιργκέτσος, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όσους επέλεξαν να μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και  τους χαρίζουμε την ομορφότερη εμπειρία Γυμναστικής της ζωής τους».

Με την παρουσία τους τίμησαν οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή και Χαρά Καρυάμη στο φινάλε του Festival και την έναρξη του Contest, στο “E.G.O. Astro Gym 2018”  και υπό το βλέμμα του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση, όπως και ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Στέλιος Συκάς, ο εθνικός συντονιστής του προγράμματος “Be Active” Διονύσης Καρακάσης, μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη, τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Θανάση Σταθόπουλο, αλλά και τη Γ’ αντιπρόεδρο και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής Μαρία Παπαδοπούλου και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Κωνσταντίνο Πανταζή.

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες:

Αθλητές του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  5ου Δημοτικού Γέρακα

 

Editor: Βικτώρια Ιωάννου