Candy: Βάλτε πλυντήριο και σίδερο μαζί!

Ρούχα που αρνούνται να σιδερωθούν; Όχι πια, καθώς τα πλυντήρια της Candy
με την τεχνολογία ατμού αναλαμβάνουν να τα ξεζαρώσουν
και να τα φρεσκάρουν υγιεινά

Σκεφθείτε ποιες οικιακές δουλειές σας ταλαιπωρούν περισσότερο. Είμαστε σίγουροι πως θα ξεκινήσετε από το σιδέρωμα, όπου μια στοίβα τσαλακωμένα ρούχα είναι ικανή να σας χαλάσει τη διάθεση όλη τη μέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε σε βρετανικές εφημερίδες, το σιδέρωμα θεωρείται ως η δεύτερη χειρότερη δουλειά στο σπίτι, με πρώτη το καθάρισμα του φούρνου. Στην ουσία δηλαδή είναι πρώτη, καθώς την κάνουμε όλοι κάθε εβδομάδα, ενώ με το φούρνο ασχολούμαστε πολύ σπανιότερα.

Πριν φθάσουμε όμως στο σιδέρωμα μήπως υπάρχει λύση; Η Candy το μελέτησε, όπως ξέρει να κάνει εδώ και δεκαετίες, και τώρα μπορεί να σας την προσφέρει: Μειώνοντας ως και 80% τα τσακίσματα, τα ζαρώματα και γενικά το τσαλάκωμα από την πλύση με το καινοτομικό πρόγραμμα ατμού “Easy Iron”, που θα βρείτε ενσωματωμένο σχεδόν σε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων της! Ατμό που φρεσκάρει τα ρούχα, διαστέλλει τις ίνες τους και τα κάνει πιο ευκολοσιδέρωτα μειώνοντας σημαντικά την κούραση σας. Και ταυτόχρονα προσφέρει στην υγιεινή του νοικοκυριού, καθώς βοηθά στο βαθύ καθαρισμό των ρούχων, μια δηλαδή από τις βασικές έννοιες της καθημερινότητάς μας.

Δείτε ακριβώς τι σας προσφέρει η Candy με την τεχνολογία της:

  • Το πρόγραμμα ατμού “Easy Iron” θα το βρείτε σε 3 παραλλαγές: είτε ως επιπλέον επιλογή φάσης, μετά το στύψιμο και κρατά άλλα 30 λεπτά για να το ενεργοποιείτε όποτε εσείς θέλετε, είτε ως τελευταίο μέρος του κύκλου πλύσης σε κάποια προγράμματα, είτε πάλι ως αυτόνομο πρόγραμμα στα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Candy για φρεσκάρισμα των ρούχων σας.
  • Ο ατμός παράγεται από την αντίσταση του πλυντηρίου, οπότε ο αντίστοιχος μηχανισμός είναι απλός, δεν χρειάζεται ειδική συντήρηση και δεν είναι ευαίσθητος σε άλατα του νερού.
  • Διαλέξτε όποιο πλυντήριο ή πλυντήριο-στεγνωτήριο της Candy θέλετε και ο ατμός θα είναι εκεί! Καθώς από τα μέσα Μαρτίου 2018, όλα τα μοντέλα εμπρόσθιας φόρτωσης από 7 έως 10 κιλά (ακόμη και τα τύπου slim με βάθος μόνο 40 εκ.) θα διαθέτουν την τεχνολογία ατμού με ενδεικτικές τιμές που ξεκινάνε από τα 379 ευρώ! Επιπλέον, αν προτιμάτε τα πλυντήρια άνω φόρτωσης, η Candy είναι η μοναδική εταιρία που θα διαθέτει ανάλογα μοντέλα με τεχνολογία ατμού, οπότε κάθε σας επιλογή θα κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο.

Smart Touch, η εξυπνάδα που αγγίζει τα ρούχα σας

H Candy δε φτιάχνει απλώς πλυντήρια. Φτιάχνει έξυπνες συσκευές που στόχο έχουν να σας κάνουν τη ζωή πιο απλή. Έτσι, πέρα από το καινοτομικό πρόγραμμα ατμού θα βρείτε σε αυτές και την έξυπνη τεχνολογία Smart Touch. Μαζί της θα μπορείτε να χειριστείτε το πλυντήριό σας μέσω κινητού ή tablet και να κατεβάσετε έως 50 επιπλέον ειδικά προγράμματα πλύσης, ώστε να αντιμετωπίσετε κάθε είδους λεκέ και ύφασμα. Το Smart πλυντήριό σας δε σταματά εκεί. Του μιλάτε (με τη φωνή σας!), του λέτε τι θέλετε να πλύνετε, από χρώματα, υφάσματα και πόσο λερωμένα είναι, και αυτό θα σας προτείνει μέσω του «Προσωπικού Βοηθού πλύσης» το πιο σωστό πρόγραμμα. Φυσικά, μέσω του κινητού το πλυντήριο θα σας ενημερώσει για τη φάση πλυσίματος που βρίσκεται, θα σας δώσει στατιστικά χρήσης, συμβουλές πλύσης και καλύτερης απόδοσης, αλλά θα σας πει και αν χρειάζεται κάτι, όπως για παράδειγμα συντήρηση. Και όλα αυτά με τον πιο απλό τρόπο, γιατί όπως είπαμε η Candy… μπορεί!

Παρακολουθήστε το video για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με τη Candy

Η Candy είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ευρώπη στον τομέα οικιακών συσκευών, εντοιχισμένων και ελεύθερων, με μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλών επιδόσεων. Και για πάνω από 70 χρόνια συνδυάζει την καινοτομία και την ευκολία χρήσης ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους. Η Candy, με μακρόχρονη παράδοση επιτυχιών, πέτυχε να αναπτύξει την simply-Fi, την πρώτη ολοκληρωμένη γκάμα οικιακών συσκευών με ασύρματη δικτύωση μέσω Wi-Fi για ευκολότερη χρήση. Η γκάμα περιλαμβάνει συσκευές πλύσης, μαγειρέματος και αποθήκευσης που συνδυάζουν την καινοτομία, την ευφυή επικοινωνία και βέβαια το αξεπέραστο ιταλικό στυλ.