Η γαλλική UrbanGlide, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων urban mobility, επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με τα μοντέλα  Ride 100S & Ride 82L.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προσφέρουν μεγάλη αυτονομία για έως και 35 km, συμπαγείς τροχούς και δισκόφρενα για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Επίσης, φορτίζονται γρήγορα, ενώ αποθηκεύονται ακόμα πιο εύκολα. Τα χαρακτηριστικά αυτά τα καθιστούν την ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.

Τα e-scooters είναι φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μεταφοράς, που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, είναι αποδοτικά και απίστευτα διασκεδαστικά. Ικανοποιούν την μεγάλη ανάγκη των ανθρώπων για ατομική μετακίνηση, κυρίως σε μικρές και μεγάλες πόλεις , όπου το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η δυσκολία εύρεσης parking είναι ιδιαίτερα έντονα, αλλά και σε τουριστικές περιοχές, όπως τα ελληνικά νησιά. Τα ηλεκτρικά πατίνια Ride 100S & Ride 82L προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και αντοχή σε καθημερινή χρήση, χάρη στους ανθεκτικούς, συμπαγείς τροχούς που διαθέτουν.

Ride 100S: Συνδυασμός δύναμης και αυτονομίας

Το ηλεκτρικό πατίνι Escooter Ride 100S της Urbanglide προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι ανθεκτικές, συμπαγείς ρόδες  10’’ συνδυάζονται με διπλό σύστημα φρένων, οπίσθιο δισκόφρενο και ποδόφρενο για καλή πρόσφυση και επιβράδυνση. Χάρη στο ισχυρό μοτέρ 350W με 3 επιλογές ταχύτητας, το ηλεκτρικό αυτό πατίνι είναι η ιδανική λύση για διαδρομές έως 35 km. Η οπίσθια ανάρτηση καθώς και τα φώτα που διαθέτει, μπροστά και πίσω, χαρίζουν άνετη μετακίνηση σε όλους τους δρόμους, ακόμα και τη νύχτα. Το UrbanGlide Ride 100S διαθέτει ισχυρή μπαταρία 36 V χωρητικότητας 10.000 mAh, η οποία φορτίζει μέσα σε μόλις 4-5 ώρες και προσφέρει αυτονομία για την καθημερινή σας μετακίνηση!

Ride 82L: Εργονομία και άνεση

 

Τα UrbanGlide Ride 82L αποτελεί την τέλεια επιλογή για τις πιο ασφαλείς και διασκεδαστικές βόλτες. Διαθέτει συμπαγείς τροχούς 8’’, διπλό σύστημα φρένων, οπίσθιο δισκόφρενο και ποδόφρενο, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα ασφαλές και δυνατό μέσο για μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού. Με ισχυρό μοτέρ 350 W, 3 επιλογές ταχύτητας και οπίσθια ανάρτηση, το Ride 82L είναι ιδανικό για διαδρομές έως 20 km. Το UrbanGlide Ride 82L διαθέτει μπαταρία 36 V χωρητικότητας 6.000 mAh, η οποία φορτίζει μέσα σε μόλις 4-5 ώρες και προσφέρει όλη την αυτονομία που χρειάζεστε για τις αστικές μετακινήσεις.

Πρακτικά και άνετα escooters

Τα Ride 100S και 82L είναι πολύ πρακτικά, καθώς αναδιπλώνονται με μια απλή κίνηση, ώστε να μπορούν να αποθηκεύονται οπουδήποτε. Το χαμηλό τους βάρος, τα καθιστά μια σχετικά ελαφριά επιλογή μετακίνησης. Η βάση στήριξης και ο πρακτικός αναδιπλούμενος σχεδιασμός τους, επιτρέπουν την άνετη μεταφορά τους στη δουλειά, τις βόλτες, τα ΜΜΜ, ενώ η αποθήκευση γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Επιπλέον, τα e-scooters είναι εξοπλισμένα με οθόνη LCD, που δείχνει την ταχύτητα και τη διάρκεια της μπαταρίας, όπως και με χειριστήριο επιτάχυνσης και φρένου στο τιμόνι, για καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας.

Στην ελληνική αγορά διατίθενται από την Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.