Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, προσφέρει δωρεάν την πλατφόρμα διδασκαλίας myViewBoard, σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε οποιαδήποτε χώρα, για όσο διάστημα βρίσκεται σε έξαρση ο κορονοϊός και μέσα από την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR. Με την εξάπλωση του Covid-19, όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν ήδη κλείσει και οι καθηγητές ψάχνουν επειγόντως εναλλακτικές λύσεις διδασκαλίας από απόσταση και στη χώρα μας.

Η ανοικτή πλατφόρμα myViewBoard δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν τα μαθήματα τους από απόσταση, διευκολύνοντας τη συμμετοχή των μαθητών, όσο μακριά και αν βρίσκονται. Είναι εύκολη στη χρήση και επιτρέπει τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης με βίντεο και αξιοποίησης του ψηφιακού πίνακα, υποστηρίζοντας παράλληλα μία σειρά από παιδαγωγικές μεθόδους, με ιδιαίτερη έμφαση στην εικονική τάξη (virtual classroom). Χάρη στις αποκλειστικές λειτουργίες που διαθέτει, η myViewBoard βοηθά στη δημιουργία ενός εικονικού, διαδραστικού μαθησιακού περιβάλλοντος, που αυξάνει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των παιδιών και κατά συνέπεια είναι πολύ αποτελεσματικό.

 

Η ViewSonic στηρίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την πρόσβαση των πολιτών στην εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία, μέσω της παροχής δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων από φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Για το λόγο αυτό, προσφέρει την myViewBoard και μέσω του #DigitalSolidarityGR. Βρείτε την ψηφιακή μας πλατφόρμα διαθέσιμη τώρα και στο: https://digitalsolidarity.gov.gr/ypiresies-kai-proionta/ στην κατηγορία E-LEARNING.

Σχετικά με τη ViewSonic

Η ViewSonic, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων και λύσεων απεικόνισης, ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια και έχει παρουσία σε περισσότερα από 100 σημεία διεθνώς. Υλοποιώντας το πρωτοποριακό όραμά της, η ViewSonic παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις hardware και software, που περιλαμβάνουν monitors, βιντεοπροβολείς, ψηφιακή σήμανση, διαδραστικές οθόνες ViewBoard, καθώς και το ψηφιακό οικοσύστημα myViewBoard. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην απεικόνιση, η ViewSonic έχει καθιερωθεί ως ένας ισχυρός πάροχος καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων για την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τους απλούς καταναλωτές, κάνοντας πράξη το μήνυμα “See the Difference”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ViewSonic, επισκεφθείτε το www.viewsonic.com.