Λίκνο για μωρά. Λικνο μωρου έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν απαλότητα και άνεση τις πρώτες μέρες της ζωής των μωρών μας. Το πρώτο κρεβατάκι του νεογέννητου μωρού …για να βρίσκεται πάντα δίπλα μας!

Κάθε λίκνο είναι μοναδικό. Είναι αρκετά μικρότερο από την κούνια κρεβάτι, επομένως χωράει και σε πολύ μικρά υπνοδωμάτια. Η παρουσία του λίκνου διευκολύνει και απαλλάσσει τη μητέρα από το άγχος για το νεογέννητο μωρό καθώς είναι εύκολη η πρόσβαση  κυρίως τη νύχτα. Η άριστη ποιότητα υφασμάτων αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επίπλων είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή!!! Με εκλεπτυσμένη αισθητική  και τα τρία λίκνα και μια κουνιστή κούνια νανουρίσματος  είναι εξαιρετικά χάρη στην πρωτότυπη αρχιτεκτονική τους για να παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον στο μωρό. Η άνεση είναι πάντα παρούσα σε όλα τα προϊόντα της Cilek.

Επιλέξτε το λίκνο που σας διευκολύνει: Λικνο μωρου καλαθούνα | Λικνο μωρου δίπλα στο κρεβάτι | Λικνο μωρου ξύλινο κρεβάτι | Λικνο μωρου κούνια – κρεβάτι νανουρίσματος.

Λίκνο για μωρά

λικνο για μωρα-likno-gia-moraΛίκνο για μωρά. Λικνο μωρου έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν απαλότητα και άνεση τις πρώτες μέρες της ζωής των μωρών μας. Λίκνο για μωρά. Λικνο μωρου έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν απαλότητα και άνεση τις πρώτες μέρες της ζωής των μωρών μας. Λίκνο για μωρά. Λικνο μωρου έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν απαλότητα και άνεση τις πρώτες μέρες της ζωής των μωρών μας. Λικνο μωρου διπλα στο κρεβατιΛικνο μωρου διπλα στο κρεβατιΛικνο μωρου


Ολα τα παραπάνω παιδικά έπιπλα μπορείτε να τα αγοράσετε στο shop παρακάτω  μ’ενα κλικ

 

 

Εκμεταλλευτείτε τις άτοκες δόσεις και κάντε τις  αγορές σας εύκολα και γρήγορα με: Δυνατότητα  Δόσεων | Δωρεάν Αντικαταβολή | Δωρεάν Τοποθέτηση
(εντός Αττικής) | 5 Χρόνια Εγγύηση | Αμεση παράδοση

Καταστήματα  Cilek-Αφοι Ματιάδη

(Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698