Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας. Νόστιμες στιγμές ζωής στον πιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού. Επειδή το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεστε σε έναν χώρο που σας εκφράζει και σας φτιάχνει τη διάθεση εκμεταλλευτείτε τον έξυπνο σχεδιασμό, αξιοποιήστε τα πρακτικά στοιχεία μιας κουζίνας και εξοπλίστε την με τα πιο όμορφα αξεσουάρ, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής. Η σύγχρονη τεχνολογία,σας επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Επιλέξτε  επώνυμα προϊόντα ψυγείου, ψυγειοκαταψύκτη, φούρνου, εστία, πλυντήριο πιάτων, νεροχύτη, μπαταρία, και κάντε την κουζίνα σας πιο διαχρονική, λειτουργική, δημιουργική. Φτιάξτε την κουζίνα των ονείρων σας.  Έπιπλα κουζίνας με design,  ποιότητα, αισθητική εργονομία σε μια μοναδική ποικιλία χρωμάτων και προτάσεων .

Με τους πιο εξειδικευμένους τεχνίτες και τη διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου,  που διαθέτει, η εταιρεία Systema di Cucina  προσφέρει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της, σε όλες τις φάσεις ενός έργου, από τη μελέτη του χώρου και την παρουσίαση των προτάσεων έως και την παράδοση του εξοπλισμού και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση. Η Systema di Cucina εξασφαλίζει  ειδικές τιμές συνεργασίας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλα τα πρόσθετα και αξεσουάρ κουζίνας. Πρότυπες κουζίνες με σύγχρονο design, με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.  Ολοκληρωμένες λύσεις για όλο το σπίτι, ανακαίνισης κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίου, εσωτερικές πόρτες.

  • Δείτε τη νέα τάση και πρόταση για το 2022/23 σε μια νέα κουζίνα που καθορίζει το νέο στυλ κουζίνας, με ολοκαίνουργια υλικά.
  • Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας σε αρμονική αντίθεση με το χρώμα.
  •  Οι  δίχρωμες κουζίνες κλέβουν την παράσταση και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού.
  • Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την πιο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή μοντέρνα κουζίνα,  καταρρίπτοντας τις λευκές και ανοιχτόχρωμες  ξύλινες επιφάνειες. Για του λάτρεις του design  και της διαφορετικότητας η απόλυτη σκοτεινή επανάσταση δίνει χαρακτήρα στο εσωτερικό του σπιτιού. Το φινίρισμα της και η διχρωμία είναι μια ιδιαίτερη πρόταση σε ένα “off” περιβάλλον ή ενισχύει έναν χώρο με μικρή ταυτότητα.
  • Πραγματική λειτουργική κουζίνα που αντέχει στο χρόνο με πολυμερικά πορτάκια χωρίς πόμολα.
  • Φωτογράφιση κατοικίας – κουζίνας : PBweb.gr
  • Έπιπλα κουζίνας: Systema di Cucina
  • Πολυμερικά πορτάκια κουζίνας Silves