Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας. Νόστιμες στιγμές ζωής στον πιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού. Επειδή το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεστε σε έναν χώρο που σας εκφράζει και σας φτιάχνει τη διάθεση εκμεταλλευτείτε τον έξυπνο σχεδιασμό, αξιοποιήστε τα πρακτικά στοιχεία μιας κουζίνας και εξοπλίστε την με τα πιο όμορφα αξεσουάρ, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής. Η σύγχρονη τεχνολογία,σας επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.Επιλέξτε  επώνυμα προϊόντα ψυγείου, ψυγειοκαταψύκτη, φούρνου, εστία, πλυντήριο πιάτων, νεροχύτη, μπαταρία, και κάντε την κουζίνα σας πιο διαχρονική, λειτουργική, δημιουργική. Φτιάξτε την κουζίνα των ονείρων σας.  Έπιπλα κουζίνας με ιταλικό design,  ποιότητα, αισθητική εργονομία σε μια μοναδική ποικιλία χρωμάτων και προτάσεων.

Με τους πιο εξειδικευμένους τεχνίτες και διακοσμητές εσωτερικού χώρου,  που διαθέτει, η εταιρεία Systema di Cucina  προσφέρει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της, σε όλες τις φάσεις ενός έργου, από τη μελέτη του χώρου και την παρουσίαση των προτάσεων έως και την παράδοση του εξοπλισμού και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση. Η Systema di Cucina εξασφαλίζει  ειδικές τιμές συνεργασίας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλα τα πρόσθετα και αξεσουάρ κουζίνας. Πρότυπες κουζίνες με σύγχρονο design, με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.  Ολοκληρωμένες λύσεις για όλο το σπίτι.

  • Δείτε τις νέες τάσεις και προτάσεις του 2018 σε μια νέα συλλογή που καθορίζει ένα νέο στυλ κουζίνας, με ολοκαίνουργια υλικά και με πολλές εναλλακτικές λύσεις. Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας με βάση και κορυφή από laminate επιφάνειες σε αρμονική αντίθεση με το άστρο χρώμα.
  • Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την πιο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή μοντέρνα κουζίνα,  καταρρίπτοντας τις λευκές και ανοιχτόχρωμες  ξύλινες επιφάνειες. Για του λάτρεις του design  και της διαφορετικότητας η απόλυτη σκοτεινή επανάσταση δίνει χαρακτήρα στο εσωτερικό του σπιτιού.Το laminate φινίρισμα της κέιλα είναι ιδιαίτερα γραφικό και δίνει ενέργεια σε ένα “off” περιβάλλον ή ενισχύει έναν χώρο με μικρή ταυτότητα.
  • Δείτε την λευκή έμπνευση σε μια νέα συλλογή λευκών επίπλων με σκανδιναβικές επιρροές.Μια συλλογή μοντέρνων επίπλων κουζίνας που ενσωματώνει ουδέτερα και απλά υλικά και χρώματα με σαφή στόχο: να φτιάχνει λειτουργικές κουζίνες που αντέχουν στο χρόνο.
  • Δείτε το καταπληκτικό ψυγείο,νέας τεχνολογίας πως λειτουργεί στο περιβάλλον της κουζίνας.

Κείμενο-ρεπορτάζ:Ιωάννου Βικτώρια

Photo cretid:Systema di Cucina, Bompani

Για περισσότερες πληροφορίες:

Systema di Cucina | Αριστοτέλους 89, Χαλάνδρι| 210 6852770

www.systemadicucina.gr