Παιδικά χαλιά.Tα ωραιότερα της αγοράς!

Το φθινόπωρο μπήκε, και σιγά σιγά ξεδιπλώνουμε τις ανάγκες του σπιτιού για να προετοιμαστούμε και να υποδεχτούμε τον χειμώνα όπως πρέπει. Το παιδικό δωμάτιο συνήθως είναι το πρώτο δωμάτιο που διαμορφώνουμε και προετοιμάζουμε κατάλληλα.

Στην αγορά, η επιλογή των χαλιών για το παιδικό δωμάτιο είναι αναρίθμητες και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες κάθε βαλαντίου. Εμείς όμως σήμερα, προτείνουμε να δείτε τις ολοκαίνουργιες συλλογές για το παιδικό, βρεφικό, εφηβικό δωμάτιο. Συνδυάζουν τέλεια εμφάνιση με design, άριστη ποιότητα κατασκευής και προσιτές τιμές.

Η επιλογή του χαλιού στο παιδικό δωμάτιο σίγουρα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προστατεύει το πάτωμα, ζεσταίνει το χώρο προσφέρει θαλπωρή καθώς παίζει το παιδί στο πάτωμα με ασφάλεια. Επομένως,  η επιλογή του παιδικού χαλιού πρέπει να έχει και τον κατάλληλο λειτουργικό ρόλο που να διευκολύνει την καθημερινότητα μας. Ευκολία λοιπόν στο μάζεμα του  και  ευκολία στο καθάρισμα του. Αυτά είναι τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Τα παιδικά χαλιά διακρίνονται ανάλογα με το σχέδιο τους σε κάποιες κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα,  τα θεματικά χαλιά και τα μονόχρωμα χαλιά. Η επιλογή εξαρτάται καθαρά από το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε στο δωμάτιο του παιδιού σας. Δείτε τι ταιριάζει σύμφωνα με τα έπιπλα και τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο.

 

Κείμενο-ρεπορτάζ: Ιωάννου Βικτώρια

Photocredit: Cilek

Cilek-Αφοι Ματιάδη:  τηλ: 210 4953698 www.cilek.gr